Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat dla ekipy z 2009

Polecane posty

Gość gość

kto jest, przyznawać się :classic_cool:

Gość gość
A kto jest z ekipy na rok 2006,2007,2008?:classic_cool:

Gość gość
OstraSiostra kłaniam się:classic_cool: niestety zapomniałam jaki miałam dokładnie nick i hasło

Gość przerwa w kafeterii 90
ja jestem! :P ale chyba moje konto już przepadło 😭 \ miałam stopkę - zasponsoruj mi twarz! zasponsoruj mi tzytzki! :D kto zgadnie kim byłam?

Gość gość
A czy jest ktoś może z ekipy z lat 2002-2006?:classic_cool:

Gość gość
Hej zgłaszać się! Szukam ludzi z Ekipy 2009-2013!:classic_cool:

Gość gość
Przerwa w kafeterii czy to ty byłaś tą słynną przerwą między palcami?Co tam u Ciebie?

Gość gość
kłamczuszki, oj kłamczuszki i nie robić mi tu prywaty, szukać sobie swoich ekip z 200X roku na własnym topie :P :classic_cool:

Gość gość
Ostra siostra...!...owszem przypominam sobie też.He he.

tak to byłam ja :P :classic_cool: a co robiłam? a takie tam różne, trochę pracowałam ale moja stopka jest wciąż aktualna 😭 operacjełe są takie drogie 😭 :classic_cool:

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] przerwa w kafeterii 90 Taaa to chyba ona :D Przerwa między palcami. Pamiętam jak założyła temat że będzie od ciotek jakichś pożyczać kasę a ja ją zapytałem "a co ty przerwa myślisz że jak ktoś gej to od razu ma kasę?" Zalapala po godzinie.:classic_cool:

Gość chwalesieizale
przerwa była najlepsza + ponawiacz, myrevin, dżarek i luśka, ich chyba najlepiej wspominam :classic_cool:

Gość gość
no to dalej, przyznajcie się do swoich czarnych niczków :classic_cool: Floriana, nie kojarzę Cię niestety, chociaż swego czasu kafeteria była moim drugim domem 😭

Gość gość
Ja pamietam jak chciała zrobić prowo po świniobiciu i że jedzie w związku z tym na wieś. Przegieła jednak z podaniem wagi świni. Napisała że "kaban"ma 200 kg. Długo nie trzeba było czekać...pierwszy ekspert już po kwadransie zwrócił jej uwagę że może być może połowa tego chyba że pod nóż idzie krowa.:classic_cool: A to był jakiś burak więc raczej się znał.:classic_cool:

Gość gość
ha ha ha :D

Floriana nie pamiętam takiego nicku przykro mi :( mało co pamiętam 😭 a z ciotkami chodziło o ciocię nie o homoseksualistów :P :classic_cool: pamiętam kilka osób, ale głownie stopki, np. oda do c\ipki , pamiętam ami kabel usb , ladaco, mawronka, kafezdzira, bazienka, turlaj draża do garaża,hinatka, bezczelnie tzytzata marysia, pozdrawiam środkowym palcem

Gość gość
No i spunktowali ją 0\10:classic_cool:

Gość gość
0\10 znaczy się...:classic_cool:

Gość gość
0 na 10 znaczy się! Co jest kurfa co to za jakaś nowa durna moda na kafe że nie wchodzą ukośniki? Dziżas coraz gorzej!

Gość gość
często pisałam na kafe w tym okresie z pśp, biedrą, tzyniczną marysią, aster290, tym razem to znowu ja, tesko, psychiczną kafe zdzirą. oni mieli nawet swój topik-tasiemiec, ale ktoś go skasował :( a pisałam głównie z pomarańczy🖐️

Gość gość
tego tasiemca pśp i ogólnie jej topy też pamiętam, pisałam tam nawet pod czarnym nickiem. ogólnie kafe kiedyś wyglądała lepiej, od jakiegoś roku wchodzę tu tylko raz na parę miesięcy, bo nawet nie ma czego czytać :o

Gość gość
Floriana, ja Cię kojarzę. może nie konkretnie z tematów czy postów jakie pisałaś, ale nick znajomy :D

Gość gość
gość tego tasiemca pśp i ogólnie jej topy też pamiętam, pisałam tam nawet pod czarnym nickiem. ogólnie kafe kiedyś wyglądała lepiej, od jakiegoś roku wchodzę tu tylko raz na parę miesięcy, bo nawet nie ma czego czytać x dokładnie, masz rację. już nie będę pisać rozprawki nad tym, że kiedyś było lepiej, ale faktycznie można było wejść na forum i porozmawiać a teraz głównie bluzgi, śledzenie ludzi i ich demaskowanie.. i ogólnie p**********e o niczym :O

Gość gość
pupa1977/ta niedobra pupaa kto mnie pamieta? :p

Gość gość
jeszcze Iwaaa była :)