Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam mających wysokie i cieżkie niemowlaki

Polecane posty

Gość gość
Nie dość, że porodziły mutanty powyżej 4 kg. to jeszcze ja pasa jak tuczniki, a potem takie pokemony między ludzi wysyłają, wiecznie zapocone, śmierdzące i z czerwonymi ryjami, fuj.

Gość gość
No nie wszystkie są słodkie, fajne i kochane. Od niektórych wręcz odrzuca, takie pyski nalane mają, zazwyczaj po mamusuolochach.

Gość gość
juz ja sobie wyobrazam jaki ty musisz miec pysk niedoje/bany smieciu

Gość gość
Chciałabyś, szpetna matko pokemona.

Gość gość
nie mam dziec*****kemonow tez juz nie zbieram. zastanawiam sie tylko z jakiego rynsztoku trzeba sie wywodzic zeby pisac takie rzaczy. no chyba ze jakies upośledzonko, to sory 🖐️ zawsze mi bylo zal takich wiec wspolczuje.

Gość niegotowy na atak
co raszplo, nikt cie ****** nie chce? czy zajsc nie mozesz i zal d**e sciska ze jestem niedołęgą zyciowa??? zgol wąsik, moze ktory cie wezmie

Gość gość
moja była duża i solidna, jak się urodziła, ponad 4 kg ale ruchliwa, w lóżeczku łaziła, jak miała 6,5 m-ca a sama 8,5 zawsze w 90 centylu przychudła jak miała 4 lata, teraz ma ponad 20 lat, 180 cm wzrostu i waży 60 kg,

Gość gość
A mi szkoda małych tuczników z krzywymi ryjkami, które podczas przerwy w szkole zapychają się kolejna bułą, wielka jak ich łeb. Szkoda mi ich, kiedy wielkie lochy przychodzą po nie i wtykają koleją, ze słowami - jedz malutki/a, bo obiadek dopiero za godzinkę - jakby bez tej buły ten tucznik gdzieś zasłabł po drodze do domu.

Gość gość
wolalabym wazyc 3 tony niz byc tak zalosnym sk****alym smieciem z marginesu jak ty :) widac, ze zapomnieli utopic po porodzie, ale pewnie mamusia sie nie spodziewala, ze taka prostaczke powila jak ty. plebs pleb plebs. masakra

Gość gość
W naszym przedszkolu też są takie ''wynalazki'', które od samego siedzenia się pocą i męczą, ale widać od razu, że przykład biorą z matek. Wiecznie coś przeżuwają.

Gość gosc12345678910
Ja urodziłam wysokie i ciężkie bo ponad 60cm i 4kilo wagi ale jako 4 miesięczne było już szczuplusie:) zaczęło raczkować na początku 8miesiąca a pierwsze kroczki postawiło samodzielnie w 15miesiącu :)Pamiętam to jak dziś, była niedziela po śniadaniu, przyszła od tatusia z kuchni do mnie do salonu wszystko sfilmowałam :D fajne przeżycie:) Wysokiemu dziecku chyba trudniej równowagę złapać i dla stawów kolanowych nie dobrze tak szybko rosnąć.

Gość gość
Moja urodzila się 62 cm i 4440g, nie byla gruba ale duża, nie pamietam kiedy zaczela raczkowac ale zaczęła chodzić jak miała 9 mies.

Gość gość
Jasne, kloce z wagą ur. ponad 4kg. nie są grube tylko ''duże''.

Gość gość
No jak mają ponad 60 cm to nie są grube. Widzialas takie dziecko? Wygląda jakby miało ze 4 mies. Moja córka była najwieksza na oddziale noworodków.

Gość gość
Pewnie większość tych mutanciątek po sn. Niezłe musicie mieć rozpierduchy z krocza.

Gość gość
Mój ma 8m-cy wzrost 70.2cm waga 7.715 od trzech tygodni raczkuje i jest bardzo szybki.*****ardzo duzo ale duzo spala bo jest *****iwym dzieckiem.

Gość gość
ech mój syn raczej wysoki 90 centyl ale szczuplutki. je dużo w zasadzie caly czas cos je ale tez bardzo dużo się rusza. zaczal raczkować jak miał równo 7 mcy, chodzic samodzielnie jak miał 10 mcy karmiłam go piersią do 8 mca i przeszłam na mm bo ja bylam na minusie 10 kg w stosunku do tego co było przed ciazą a syn tez był bardzo wychudzony. jak przeszłam na mm to się bardzo poprawil ale ciagle jest chudym dzieckiem, z 25 centyla poszedł na 50 centyl