Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić by czuł się kochany

Polecane posty

Gość gość

Mój chlopak studiuj***ardzo dużo się uczy przez ostatnie dwa tygodnie bardzo mało mieliśmy czasu dla siebie jednak co jakiś czas do mnie pisze ze kocha ze mysli co robi itp chciałabym mu jakoś pomoc by czul sie bardziej kochany by widział ze go rozumiem i wspieram co moglabym zrobić

Gość gość
moj tez studiuje ale widujemy sie co tydzien. moze zadzwon czasem do niego i pogadaj :) pokaz ze go kochasz i ze jestes mu wierna

Gość gość
tak dzwonie do niego bardzo duzo piszemy ale on ostatnio stwierdził ze go nie rozumiem ja naprawde zrobie dla niego wszystko

Gość gość
albo przyjedz w jakis dzien do niego. taka niespodzianka. powiedz ze sie stesknilas i pogadaj z nim :)

Gość gość
wiem ze on ma naprawe duzo nauki chcialabym go jakoś wesprzeć

Gość gość
no musi dac rade. jest na pierwszym roku?

Gość gość
na 3

Gość gość
uuu, to nie moze zawalic. jesli bedziesz mogla to jedz do niego. moj facet sam mi mowil, że widział jak do jego kolegi przyjechała dziewczyna i tak bardzo chciał abym ja też tak kiedyś przyjechała i zrobiła mu niespodziankę, że bardzo by się cieszył. może Twój też potrzebuje wsparcia, ale takiego na żywo.

Gość gość
wiesz co on lubi jak się spotykamy ale ostatnio sam mi powiedział ze nie ma czasu by się spotkac ciągle się uczy a studiuje matematykę

Gość gość
może mi coś doradzisz bym mu napisała jakiegos ladnego smsa by poczul że jestem :)

Gość gość
byś musiala napisać co do niego czujesz. nie wiem jaka jest relacja miedzy wami, ale daj mu znac ze on sie najbardziej dla Cb liczy, ze zawsze mu pomozesz i moze z Tb pogadac.

Gość gość
relacje są bardzo dobre bardzo się kochamy ale przez e ostatnie 2 tyg. on mi bardzo malo pokazuje milości

Gość gość
to Ty mu ją okaż. napisz wszystko co myślisz o nim i o waszym związku. mozesz też wspomnieć o jakiś wyjątkowych chwilach, bądź powiedzieć że bardzo się cieszysz ze go poznalaś, bo wiele dla Cb znaczy. dasz radę coś napisać ;)

Gość gość
no dam rade coś napisać ale to pomoże?

Gość gość
raczej tak :) mój facet lepiej się czuje jak mu tak napisze. wie, ze ma kogoś kto będzie go zawsze wspierał czy mu sie cos uda czy tez nie.

Gość gość
i jak? :)

Gość gość
Co zrobić?Jak to co!? Zrób mu loda albo dwa.:classic_cool: