Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość beznadziejna222

związek

Polecane posty

Gość beznadziejna222

Mam powazny problem z ktorego nie wiem jak wybrnac :( mam nadzieje ze mi pomozecie i za kazda rade z gory dziekuje. Chodzi o to ze teoretycznie jestem z chlopakiem od 1,5 roku. Teoretycznie, dlatego ze teraz jest niepewna sytuacja od ostatniej klotni tj. Od 1 stycznia. Na poczatku bylo cudownie, pierwsza milosc, pierwsze randki, motyle w brzuchu, kazdy to kiedys przezyl. Ale ostatnio wszystko sie psuje. Ciagle sie klocimy. Z mojego punktu widzenia wyglada to tak ze po kazdej klotni jest tak jakbym tego chciala, jest kochany, mily itp. Po czasie jakby zapomina o tym, traktuje mnie jak kolezanke, nie zachowuje sie jak moj chlopak. Jakis czas to wytrzymuje ale potem mam dosc i mu o tym mowie, zaczyna sie awantura, padaja przykre slowa i jest ciezko, za kazdym razem trudniej sie pogodzic. Natomiast on uwaza ze ma dosc mojego zachowania, ze ciagle go krytykuje, ze sie czuje jakby byl najgorszym draniem, ze wzgledu na te przykre slowa pod jego adresem w czasie klotni. Owszem, roznie bywa ale nigdy mu nic takiego nie powiedzialam ze jest beznadziejny, nic nie potrafi zrobic tylko staralam sie spokojnie wytlumaczyc ale mogl sobie tak pomyslec. Przez to trzyma mnie na dystans, setki razy go przepraszalam i obiecalam zmiany ktore naprawde chce dokonac nie tylko dlatego zebysmy znowu byli razem. Strasznie mi zalezy, a on na kazda moja probe pojednania sie, wkurza sie, mowiac ze jie ma ochoty na takie rozmowy. Kazdego mojego wyznania udaje ze nie zauwaza, nie mam pojecia jak do niego dotrzec, jest niemily, obwinia mnie o wszystko a chcialabym sprobowac jeszcze raz. Nie wiem co mam zrobic, za kazda rade dziekuje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować