Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dylematy moralne zbyt często

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i nie mam problemu z podlewanie dziewczyny. Nigdy nie zdarzyło mi się żeby któraś mi uciekla albo powiedziała że ma chłopaka. Może nie wyglądam rewelacyjnie ale jestem wysoki i przystojny no,niestety nieskromny i nieco arogancki. Przez to wiele w życiu tracę.Kiedyś zostałem mocno zraniony a sytuacja w domu niczego nie polepsza. Nigdy nikogo tak na prawdę nie miałem, z jednej strony mógłbym być z kimś, znaleść byłoby bez problemu ale... Co to za radość, nie chciałbym kogoś skrzywdzić. Z drugiej strony wiele dziewczyn ma kogoś, a przelotna znajomość mnie nie interesuje. Tak samo przypadkowy seks nie jest dla mnie. Musiałbym na prawdę coś do kogoś poczuć. Nie oszukujmy się, mam 20 lat i pragnę seksu jak każdy. Czuję ze mi tego brakuje. Brakuje mi kogoś kto by mnie pokochał. Potrzebuję bliskości kobiety, niestety ale te wokół mnie są dziwne.Większość miła kilku facetów z którymi spala i kilka jednorazowych numerów. Dla mnie ktoś taki jest skreślony. Gdzie są te dziewczyny które są urocze, piękne, eleganckie i inteligentne? Czy takie w ogóle istnieją? Ma takie głupie marzenie żeby związać się z kimś takim ale ostatnio wszystko idzie pod górę. Niestety ale ja te normalne odstraszam bo zachowuje się jak typowy babiarz. Co robić?

Gość gość
Na dodatek nie potrafię się od pewnego czasu zakochać. Nic do nikogo nie czuje. Jakieś zauroczenie na kilka dni. Nic więcej.

Gość gość
"nie mam problemu z podlewanie dziewczyny." wtf :D

Gość gość
musisz szukac w odpowiednich miejscach i mieć oczy szeroko otwarte, jasne że takie dziewczyny na szybki numerek lub te które zmieniają partnerów często nie nadaja się do trwałego związku, masz jeszcze czas, poprostu szukaj to oczywiste że chcesz kogoś bliskiego, naturalne, jednak nie dziełaj pod wpływem presji nawet nie wiesz ile dziewczyn skromnych porządnych i cichych, szuka właśnie kogoś uczciwego, dobrego, porządnego poprostu musicie na siebie trafić

Gość gość
Czasami tracę nadzieję ale są osoby dzięki którym ją odzyskuje.

Gość gość
Ciągle myślę o seksie... Czy kobiety potrafią to wyczuć?

Gość gość
Czasami się z tym różnie