Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ag87

Najdziwniejsze związki jakie znacie

Polecane posty

Gość Ag87

Jakie znacie najdziwniejsze związki i pary? Najdziwniejszy związek jaki ja znam to związek w jakim związał się mój kolega z klasy który w szkole był małomówny i zamknięty w sobie taki typowy prawik i ofiara a ma dziecko z dziewuchą która była osiedlową szmatą i wydaje mi się że do tej pory nią jest bo on pracuje za granicą i jeden miesiąc jest w polsce a dwa w Niemczech więc domyślam się co ona robi w tym czasie. Ona jest w miarę ładna i jak na takiego prawika jak on to jeszcze w miarę wygląda ale co z tego jak to totalne szmacisko. Dziecko chyba jego bo podobne do niego jak miała 19 lat to urodziła. Co sądzicie o takim związku? Wy znacie jakieś dziwne związki?

Gość gość
Mój związek (dawny) z moim szefem o 29 lat starszym :D Byłam w dodatku dziewicą i miałam 18 lat :D Rozpadło się jego małżeństwo, do dziś mieszka sam, a nasz związek rozlecał się po 5 latach kiedy to wyszłam za mąż za innego :D Aaaa, żeby było mało, do dzisiaj jesteśmy przyjaciółmi (nic nas nie łączy poza przyjaźnią) i raz na ruski rok spotykamy się na kawie aby pogadać :D Ostatnio poznał pierwszy raz mojego niespełna dwulatka, którego mam z mężem (drugim z kolei)

Gość gość
Ja jestem w dziwnym związku. Faceta poznałam na portalu erotycznym i nie ma co tu bajerować - spotykaliśmy się na seks. W końcu zaproponował abyśmy zostali parą, no i jesteśmy. A żeby było jeszcze śmieszniej to on jest ode mnie młodszy o 4 lata.

nie, wszystkie są raczej klasyczne. chyba, że liczyć moich znajomych z neta, mam tu na myśli związki as/nieas i jak ludzie to rozwiązują. no ale umówmy się, że w necie można wymyślić jaką się chce historię jest jeszcze "związek" moich rodziców, ale w zasadzie to nie związek, po prostu dzieci razem mają:) no to dziwne w tym związku jest to, że nie jest związkiem, a za taki uchodzi:-p

Gość gość
związek dwójki ludzi poznanych w necie to nic nadzwyczajnego. Po prostu dzisiaj przez net poznaje się ludzi, bo technologia na to pozwala. Zarówno mój pierwszy jak i drugi mąż są facetami, których poznałam w necie. Pierwszego chyba na jakimś czacie (o ile dobrze pamiętam), a drugiego na znajomych :D

Gość niedobrze jest
Ja i moja ręka. Zero kłótni, zero gróźb rozwodem, zawsze jesteśmy razem i jeszcze się ani razu nie pokłóciliśmy, seks kiedy chcę.

Gość gość
hahahahaha :D Dobre!

Dziwne związki to dla mnie pary 15, 16 latków, które decydują się na potomstwo z tej miłości :P