Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka3

Wszyscy z nadwaja powyzej 30 kg

Polecane posty

Gość karinka3
wskakuj na wage nie ma co sie bac ile bedzie tyle bedzie wazne ze walczysz z tym. a tak to bd widziala rezulataty i chetniej bd sie odchudzac ja co tydzien sie waze :)

Gość Joanna_85
Wejdę, wejdę ale w swoim czasie :)

Gość karinka3
no zwazylam sie i jest 91,8 czyli 1,5kg w tydzien mniej :)

Gość Joanna_85
Super gratuluję ja powstrzymam się jeszcze od ważenia bo mam okres i nie chce by waga zle wskazała dlatego zrobię to za tydzień w piątek. Tyle chyba wytrzymam. A powiedz mi to w sumie ile schudłas i w jakim czasie Karinka ?

Nie zakładajcie od razu, że utracicie na masie ciała te 20, 30 kg. Myślcie: utracę 0,5 kg w ciągu tygodnia, to będzie coś pięknego. Duże liczby może motywują, ale co będzie jeśli nagle masa ciała nie będzie tracona szybko, gorszy dzień, będzie chwila załamania, a co gorsza powrót do większego jedzenia.

Gość gość
hej! mogę się dołączyć? Nie mam co prawda nadwagi, wręcz odwrotnie, lekką niedowagę. Ale jestem skinny fat. Potrzebuję motywacji;] Dorobiłam się pokaźnego sadełka na brzuchu i udach na własne życzenie, do tego okropne rozstępy na całej pupie i wszędobylski cellulit. Ale brzuch najgorszy, bo wyglądam jakbym była w ciąży. Ja chcę zrezygnować ze słodyczy, herbatę słodzę już od miesiąca tylko jedną łyżeczkę(później zejdę do 0) , czasem zjem gorzką czekoladę. Moim nałogiem jest białe pieczywo i fast foody. A to najgorsze co może być. Zupki chińskiej nie jadłam już z 2 miesiące. Czuję się jakbym była na odwyku...od chemii.

Gość Joanna_85
NASZdietetyk mnie cieszy każdy spadek wagi i w sumie to mało się ważę a raz na tydzien/dwa tygodnie cała mierzę. Oczywiście że masz rację że to może być zgubne ale tak naprawde zależy to od tego jak dobieramy codzienny jadłospis i jak silną wolę mamy. Ja moge z czystym sumieniem powiedzieć że zdrowo się odżywiam nie podjadam miedzy posilkami, w miare regularnie ćwiczę i z wielu złych produktów zrezygnowałam. Drogi gościu witaj, może tobie potrzebny jest po prostu dobry zestaw ćwiczen na płaski brzuch ? :) Jesli masz niedowagę to uwierz, że to bedzie na pewno zdrowsze niż dieta której nie potrzebujesz, jesli lubisz alkohol proponuję z niego zrezygnować :) mnie zgubiło ulubione piwko :) Pozdrawiam.

Gość gość
sporo tego na necie trezba tylko umiec patrzec i zaraz fajnie wtedy js nie przejmuj sie to zupelnie mozna na spoko zalatwic i zmienic na lepdsze trzeba tylko pare wskazowek wybrac i zaraz sie poprawia 👄 www.youtube.com/watch?v=D4wB8NNwA-c

Joanna_85 cieszę się, że w Twoim przypadku tak jest, niestety wiele osób nie potrafi sobie z tym poradzić. Gościu może masz niedowagę z masy ciała, ale z wyglądu jednak możesz cierpieć na otyłość androidalną. U nas w Polsce to bardzo ciężkie, ale na pewno będziesz w stanie to w sobie zmienić, ważne że chcesz:)

Gość Joanna_85
NASZdietetyk bo ja zdaję sobie sprawę że to co uzbierało mi się od lat nie zniknie o tak sobie jak bańka mydlana. Każdy ubytek jakiejkolwiek mojej wagi traktuje jak sukces czy to bedzie 0,5 kg czy nawet 2 kg , bo wiem że idę w dobrym kierunku. Naprawde dużo zalezy od naszej motywacji i sposobu działania. Jednak każdy ma swoje sposoby, a mój właśnie jest taki, który opisałam wyżej.

Gość karinka3
schudlam raze 10kg od polowy listopada, przez swieta sylwestra bylo ciezko troche brzybylo ale ze 102 jest 91,8 ;)

Gość karinka3
przy takiej wadze to zaden wyczyn, jadlam do 1200kacl 30 min cwyczen w domu i godzina szybkiego spaceru. zadych cudow nie trzeba no i jakis suplement szczerze obojetnie jaki wszystkie dzialaja tak samo sprawdzalam nie jeden ale warto brac bo troche wspomagaja

Gość Joanna_85
Karinka z wyliczeń wynika że bardzo zdrowo chudniesz. Gratuluję i życzę by waga dalej tak spadała. A ja się w końcu zdecydowałam i w piątek się zważę raz kozie śmierć :) Pozdrawiam

Gość nie mam nicka
Witam:) U mnie też okres sie zbliża i czuje się cała ociężała. Też się zważę w piątek, będzie już po. Pieknie chudniesz Karinko, ja też miałam ok 102-103kg. Ostatnio na wadze było 98,5, a więc coś tam też spada:). Niestety w cwiczeniach nie jestem tak konsekwentna jak Ty:)).

Gość Joanna_85
Na szczeście idziemy w dobrym kierunku, i się nie poddajemy. Mnie okres się kończy ale nie miałam żadnych napadów jedzenia dzięki bogu. Powiem wam, że sama jestem ciekawa ile bede miała na wadze po 3 tygodniach nie ważenia się wtedy waga pokazywała 89 kg. Zobaczymy ! Trzymajcie się ciepło !

Gość Joanna_85
Hej dziewczyny ! Jak się trzymacie ? weszłam wczoraj na wagę pokazała 84,5 kg za dwa dni minie jak miesiąc jestem już na diecie a za 4 dni minie 3 tygodnie jak biorę slimcea :) Po malutku do celu :)

Gość Joanna_85
Lucy Watson Witaj ! Pewnie, że możesz:) Razem zawsze raźniej :)

Gość Kluseczkaaaa
hej Dziewczyny. Mialo być od Nowego Roku, ale sie nie udało. Dobry więc 11 luty:). Będę z Wami. waga ? Nie wiem, boje się na niej stanąć. Ale około 95 kg przy 160 cm. OKROPNOŚĆ!

Gość Kluseczkaaaa
Chodzi o 1 luty:). Powiedzcie tylko ze nie wymiękniemy!!!!

Gość gabileinchen
Hejka, to ja też się przyłączę :D 167cm i 86,5 kg. Od lata udało mi się schudnąć około 8kg, ale jakoś specjalnie się nie starałam, ale teraz od Nowego Roku trzeba ruszyć ostro z kopyta :D

Gość gabileinchen
Hejka, to ja też się przyłączę smiech.gif 167cm i 86,5 kg. Od lata udało mi się schudnąć około 8kg, ale jakoś specjalnie się nie starałam, ale teraz od Nowego Roku trzeba ruszyć ostro z kopyta smiech.gif

Gość Joanna_85
Witajcie nowo przybyłe towarzyszki :) Kluseczka ważyłam podobnie w sensie jeszcze miesiąc temu dokładnie 3 stycznia waga pokazywała 91 kg mam 157 cm Wczoraj się zważylam i prosze 84,5 kg :) Lucy Watson też nie mogę wymięknąć i nie wymiękniemy ! Jednak dużo zależy od motywacji i determinacji :) Aczkolwiek w grupie siła więc na pewno bedzię wszystko ok :) Gabileinchen pięknie ! najważniejsze, że do przodu :)

Gość Kluseczkaaaa
Dziękuję:). Uważam, że wątki są fajne i mają sens, jeśli są w nim osoby z podobnym problemem. Wiadomo ze odchudzanie to odchudzanie. Ale inaczej jest zaczynać wiedząc, że ma się 30 kg za dużo a inaczej mając 5 kg nadwagi. A widzę, że tu przewaga jak w tytule wątku:). Tak więc Dziewczyny poszłam na wagę - stwierdziłam no trudno, zobaczmy. Ale lepiej wiedzieć od czego się zaczyna żeby wiedzieć jakie są postępy. 92,7 jest. Więc do dzieła. Wiosna za jakieś 50 dni. A my wtedy realnie......o 6 kg lżejsze każda:)????

Gość gość
ugh pisze posta i mi wyskakuje, ze zostal uznany za spam...wtf??

waze osiemdziesiat piec****ol przy wzroscie metr szescdziesiat szesc. DO lata chcialabym zrzucic dwadziescia kilo. Sorry, ze tak ale liczbowo mi wyskakuje spam