Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z utęsknieniem czekam na moment kiedy atrakcyjność fizyczną facetów

Polecane posty

Gość gość

będzie się oceniać równie chamsko i ostentacyjnie jak atrakcyjność fizyczną kobiet. Powiecie, że to już się dzieje? Po części tak, wystarczy spojrzeć na kafe. Jednak w dalszym ciągu kobiety nie są aż tak chamskie i prostackie w ocenie zasobów biologicznych samców. Ja proponuję na dobry początek pytanie na pierwszym spotkaniu z upatrzonym facetem: Jakiej długości i jaki obwód twego kootasa? Tak dla równowagi. Skoro oni mogą bez żenady szacować zawartość staników, to czemu kobiety nie mogą bez skrupułów wypytywać o wymiary wacka? Oko za oko. Ząb za ząb. Kobiety, jednoczmy się. Do boju!

Gość gość
kobiety są lepiej wychowane i niech tak zostanie :)

Gość gość
,,kobiety są lepiej wychowane i niech tak zostanie" - racja. Ja za Chiny Ludowe bym nie umiała komuś powiedzieć, że jest brzydki. Ja po prostu jestem za dobra. :(

Gość ide juz spacccccc
nie musicie tego mowic, robicie cos znacznei gorszego, strzelacie minki jakby do was podchodzil potwor, mialem rudego kolego to czasami było mi go az zal, wy mowicie bezczelnie o wychowaniu, dobry zart, wysmiewacie za plecami tez, a to juz jest gorsze jak powiedziec to w twarz, bo osmieszacie taka osobe

Gość gość
Skoro oni mogą bez żenady szacować zawartość staników, to czemu kobiety nie mogą bez skrupułów wypytywać o wymiary wacka? x To nie noście cycków na wierzc****ak nie chcecie ich pokazywać! Mo nosimy spodnie, które zakrywają co trzeba

Gość gość
Odzwierciedleniem biustu u kobiet jest wzrost u faceta. I kobiety mówią wprost, że wolą wysokich, faceci mówią wprost, że wolą biuściaste. Jest równowaga w tym temacie, nie wiem co to za żale.

Gość faacet
Kobiety nie są chamskie i prostackie w ocenie mężczyzn? Jasne durna guło. Chamek, miernot, prostaczek i kretynek wśród was nie brakuje.

Żeby dopełnić równości to ja chce być równie często podrywany, jak kobiety oraz chce sobie założyc konto na portalu randkowym i mieć tyle wiadomości od kobiet, co przeciętna kobieta od facetów.

Gość gość
to one nie patrza na spodnie ? kurcze , takie wiadomości ....