Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara767

Sieciówka własny biznes ubrania

Polecane posty

Gość sara767

Witam, mam pytanie czy jest ktoś kto posiada umowe z sieciówką i czy to sie opłaca? zastanwiam sie nad otwarciem działalności, ma to być sklep z ubraniami typu house, croop czy sinsay i nie mam pojęcia jak wygląda tego typu załatwienie spraw...jaki jest wkład własny w taki biznes? czy można załatwić dotację? jak wygląda umowa z sieciówkami? czy ktoś prowadzi tego typu działalność?

Gość gość
to jest franczyza

Gość sara767
A jaki jest wkład własny? licencja itd? jaki procent dochodow jest oddawany franczyznodawcy?

Gość gość
brzydkie i drozsze niz w sklepie

Gość majorka34
bardzo fajny biznes jesli jeszcze zrobisz jakis program partnerski online to wróże duży sukces :) musisz tez brać pod uwagę trendy i popyt popatrz sobie np tutaj http://tradewatch.pl/ masz programik do badania trendó i monitorowania raportów allegro - takie rzeczy powinny ci pomóc co powinnas sprzedawać :)

Gość gość
Ja mieszkam w małym miasteczku i tam znaleźć jakies ubrania to cud. Dlatego od niedawna mam wlsany sklep z ciekawymi ubraniami . Zamawiam tu http://www.anstel.pl/ ubrania damskie i dla dzieci :)

Gość gość
tak franczyza, nie ma dotacji, wkład własny konieczny, a te ciuchy w ogóle się nie opłacają, strasznie nieładne mają rzeczy, zwłaszcza house, bo w cropie to jakieś ubogie gimbazy się ubierają, w moim mieście, w 2 galeriach handlowych z Croppa i housa ciągnie potem ! aż się odechciewa tam wchodzić, źle mi się te marki kojarzą, a poza tym LPP )(właściciel tych marek) poczytaj sobie o wyzysku w Bangladeszu i fabryce, a jeśli wspolczucie jest ci obce, to zycze niepowodzenia ww biznesie