Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia Casada

MLM zostań konsultanką Casada Beauty

Polecane posty

Wydaje mi się, że niemiecka marka, dostępna na rynkach całego świata od czternastu lat, to raczej półka PREMIUM ...

Gość gość
No to sama sobie "zrób premium", czym tam chcesz. A głupszych od siebie szukaj gdzie indziej :)

El Camilo, jeżeli Ty nie znasz, to nie znaczy, że inni nie znają. A co do cen, to chyba raczej jest naturalne, że za jakość się płaci. Casada Beauty to niemieckie kosmetyki, bez olei mineralnych, bez parabenów itp. z kwasem hialuronowym i komórkami macierzystymi. Można powiedzieć, że to taki "Mercedes" wśród produktów przeciwzmarszczkowych.

Mercedes :D Taki 30-letni, wypierdziany po dziadku taryfiarzu :P Widać w każdym MLM-ie dają mercedesy :D . . @@A co do cen, to chyba raczej jest naturalne, że za jakość się płaci. @@ . Oczywiście, że za jakość się płaci. Tylko, że za ten mlm-owski chłam nikt nie da złamanej złotówki. Nawet na ruskim bazarze by tego nie przyjęli :P

Gość gość
"Mercedes smiech.gif Taki 30-letni, wypierdziany po dziadku taryfiarzu jezyk.gif Widać w każdym MLM-ie dają mercedesy" .. Takie mercedesy to chyba w twojej chorej glowie bo np w FM rozdaja nowe mercedesy. Takie proste a nie potrafisz tego ogarnac. Brakuje szarych komorek chyba hahaha

Gość gość
Rozdają ?. Chyba pomieszało ci się z zupką u Brata Alberta :D

Gość gość
tak rozdaja. Poczytaj o tym a sie dowiesz.

Gość gość
Rozdają, kredyty do spłaty :D :D :D W życiu nie kupiłem auta na kredyt ani żaden inny leasing. Ale mi k/u/r/w/a łacha, hahaha

Gość gość
widze ze dalej nie czaisz o co w tym wszystkim chodzi. Szkoda mi ciebie.

@gość: . @@@widze ze dalej nie czaisz o co w tym wszystkim chodzi. Szkoda mi ciebie.@@@ , A mnie szkoda ciebie, mlm-owski nieudaczniku. Dałeś sobie wyprać mózg podczas szkolenia i teraz popisujesz się swoją głupotą ;) . . @@@tak rozdaja. Poczytaj o tym a sie dowiesz.@@@ . Od kiedy to dając komuś coś, za co ten ktoś i tak musi zapłacić jest rozdawaniem? Szkodzą ci te szkolenia. Lepiej zacznij ich unikać. ;) . . @@@Takie mercedesy to chyba w twojej chorej glowie bo np w FM rozdaja nowe mercedesy. Takie proste a nie potrafisz tego ogarnac. Brakuje szarych komorek chyba hahaha@@@ . Chyba tobie, bo jesteś podatny na manipulacje :P Twój śmieszny FM-ek niczego nie rozdaje. Jelenie uważający się za byznesmenów za wszystko muszą słono płacić :)

Gość gość
daj juz spokoj el camilo debillo. nudny jestes. Wymysl cos innego to moze zaczne czytac to co piszesz glupku.

Mam gdzieś co ty czytasz marketingowcu pedałowcu ;) Wiem, że strasznie boisz się prawdy. Pewnie dlatego, że jesteś debilkiem z mlm-ku :)

Gość gość
hau hau piesku. hau hau.

Gość gość
to ty szczekasz caly czas zalosny czlowieczku. Szczekaj dalej, tylko to ci zostalo debilku ze wsi.

Odezwał się "miastowy" koczujący w piwnicy walącej się kamienicy :D Tobie marzy się taki ładny domek na wsi, gdzieś nad rzeką ale z jałmużny z MOPS-u raczej go nie zbudujesz, więc nie dla psa kiełbasa :D Nie pozostaje ci nic innego jak szczekanie na Kafeterii i dalsze zgrywanie (głupa) wielkiego byznesmena z MLM. Co za debil :D

Pomijając powyższą konwersację... Zapraszam na Kino Kobiet do kina Helios w Opolu w dniu 16 lipca 2014r. Będziemy prezentować produkty Casada Beauty oraz Casada Health&Beauty casadabeauty. com.pl

Zapraszam wszystkich, którzy chcieliby poznać produkty CASADA BEAUTY na 'Wieczór zdrowia i urody" 13.08.2014r. o godz. 18:30 do Hotelu Aspel w Krakowie przy ul. Bratysławskiej 2 - WSTĘP WOLNY!!! W programie oprócz prezentacji zabiegów kosmetycznych, także wykład 'Kwasy omega-3 w diecie człowieka. Choroby cywilizacyjne - ich powstawanie i profilaktyka".

Gość gość Kuba
Zostałem konsultantem... Polecam.. Wiarygodna firma prężnie się rozwija..

"Rozwija" się właśnie przez takich kretynów, którzy wierzą w cuda a po miesiącu odchodzą z niczym :) Choć trudno nazwać to rozwojem. Bardziej bezwładną egzystencją polegającą na pasożytowaniu.

@Kasia Casada: @ @ @ Pomijając powyższą konwersację... Zapraszam na Kino Kobiet do kina Helios w Opolu w dniu 16 lipca 2014r. Będziemy prezentować produkty Casada Beauty oraz Casada Health&Beauty casadabeauty. com.pl @ @ @ Lepiej byłoby pominąć twój nachalny spam i reklamowanie tego gowna :)

Gość gość
el camillo, spadaj durniu! rzygać się już chce od twoich wypocin...

@ @ @ Zapraszam wszystkich, którzy chcieliby poznać produkty CASADA BEAUTY na 'Wieczór zdrowia i urody" 13.08.2014r. o godz. 18:30 do Hotelu Aspel w Krakowie przy ul. Bratysławskiej 2 - WSTĘP WOLNY!!! W programie oprócz prezentacji zabiegów kosmetycznych, także wykład 'Kwasy omega-3 w diecie człowieka. Choroby cywilizacyjne - ich powstawanie i profilaktyka". @ @@ Też odkrycie ;) No już to widzę jak ludzie chcieliby płacić za oglądanie i słuchanie takich głupot. Tak robić mogłyby tylko mlm-ki po praniu mózgu :)

@ @ @ el camillo, spadaj durniu! rzygać się już chce od twoich wypocin... @ @ @ Prawda w oczy kole mlm-owski przygłupie? A weź się porzygaj, to może otrzeźwiejesz :)

Gość gość
elcamilo- szczekaj sobie piesku gdzie indziej... Taki kozak jesteś przed monitorem..?? To, że tobie nic nie wychodzi w życiu to nie znaczy, że inny nie żyją dobrze z MLM-ów. Kretyn!

Gość gość
trzeba byc niedorozwinietym zeby sie bawic w MLM, albo zyciowym nieudacznikiem. Mam kumpla który super sobie radzi w MLM :D tak on twierdzi, tylko ciekawe dlaczego mieszka nadal z mamusia a ma 40 lat :D

Gość gość
elcamilo jesteś chorym psycholem!!! udaj się do najbliższego lekarza!! chociaż nie wiem czy ci to pomoże! :)

Gość gość
A ja mam kumpla, który zarabia bardzo dużo... No i co będziemy się przepychać na argumenty? Niestety większość Polaków umie tylko narzekać.. Co robicie, żeby zmienić swoje życie? Jeśli nie chcesz się tym zajmować to po co wypisujesz takie głupoty.? Takie pieprzenie..

Gość gość
Ja wiem po co wypisują takie głupoty. Bo nie mogą przeżyć tego, że komuś może być lepiej niż jemu. O to chodzi. Czysta Polska zawiść. Życzę powodzenia w budowie nowej Firmy. Najważniejsze to nie zrażać się po takich komentarzach. Pozdrawiam