Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam do usuniecia 7 zebow

Polecane posty

Gość gość
"nie mam protezy , bo nie mam kości w twarzy ani dziąseł już , w grę wchodzi tylko rekonstrukcja twarzy i implantalogia na którą mnie w tym życiu nie będzie stać" pierwsze słyszę o czymś takim... jeśli to nie problem, to napisz prosze jak to w ogóle wygląda, tzn jak z tym żyjesz na co dzien, jak z mową i w ogóle.. cięzko mi sobie to wyobrazić, współczuję :(

Gość gość
On nie wie o tym. Nie mamy kontaktu. A zaczęłam się sypać po jego odejściu, doszły inne rzeczy które przyspieszyły chorobę. Dentysta wie , mam to zapisane w dokumentacji leczenia, ale leczenie i tak przerwałam bo nie stać mnie na to. Teraz najprawdopodobniej powinam usunąć kolejne bo już widzę że lecą, ale te już najwyżej same polecą , można bez tego żyć

Gość gośc nr 746556
i przez tego sku rvi ela stracilas 21 zębow? i nie myslalas nic o zemscie? ja bym tego nie darowala.

Gość gość
Nauczyłam się mówić. Oczywiście są dni że mówię słabo, i ludzie nie rozumieją , ale nauczyłam się. Pracuje przez internet, wymawiam się brakiem czasu , zapracowaniem, i udaje że nie mam czasu odbierać telefonów. Wszystko można ułożyć jak się chce. Od roku mam fantastycznego faceta któremu nie przeszkadza moja choroba i to jest najlepsze lekarstwo.

Gość gośc nr 746556
a wczesniej też Cię bił czy to byl tylko taki jeden raz, że tobą rzucił o scianę?

Gość gość
Jeden raz mu się zdarzyło

Gość gość
PATOLOGIA,

Gość gośc nr 746556
a czym się zajmujesz przez neta? sprzedaż, tłumaczenia, robienie stron, grafika? pracujesz na umowe o prace czy na dzielo? tez bym chciala taką pracę w domu. jak w ogole znalazlas tą pracę skoro masz takie problemy z zębami?

Gość gość
Zemsta jest dla ludzi niskich lotów, po co się mścić jak zło wraca. Jasne,że mogę wytoczyć mu proces cywiliny, starać się o odszkodowanie, ale to potrwa kilka albo może kilknaście lat biorąc pod uwagę że on przebywa na drugim końcu świata , pewnie nawet sąd nie ustalił by miejsca jego pobytu

Gość gość
Mam swoją firmę, prowadzę sklep internetowy. Wszystko robię sama i załatwiam przez internet. Jedyny kontakt mam z kurierami . Reszta pracy to wirtual.

Gość gośc nr 746556
nie zgodzę się z Tobą. Ja uważam że zemsta jest właściwa w niektorych sytuacjach, gdy ktoś naprawdę zrobił duzo zła. Podziwiam Cię, jestes zaradna, tez bym chciala taką pracę. Oplaca się to w ogóle? dobrze na tym wychodzisz po odjęciu zusu?

Gość gość
Raz jest lepiej raz gorzej, od sierpnia na duży plus, w styczniu zastój i nie zarobiłam prawie nic . Ale tak branża sprzedaje zabawki i artykuly szkolne . Więc tradycyjnie styczeń do marca zarobki zerowe

Gość fghjkl
co jej da zemsta i tak go to nie ominie w zyciu na pewno zlo powraca , dziewczyna sobie jakos radzi ja sie martwie ze nie mam 5 zebow ehhh PODZIWIAM Cie dziewczyno naprawde jestes wielka