Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zastanawiam się jak to jest że dziewczyny dają się gwałcić

Polecane posty

Gość gość

i nie mówię tego jako idiotka, która była chowana pod kloszem, ale jako ktoś, kto autentycznie miał taką sytuację - szłam przez parking podziemny i jakiś skurfysyn złapał mnie od tyłu i próbował zaciągnąć do nieczynnej (otwartej!!!) windy, pamiętam, że dostałam istnego ataku szału, wyrwałam się i praktycznie pobiłam gościa, pamiętam, jak adrenalina mało nie przyprawiła mnie o zawał, ale dzięki temu nic mi się nie stało, a skurfiel zwiał. zastanawia mnie jak dziewczyny reagują, że padają ofiarami czegoś takiego? czy nie są w stanie walczyć o życie?

Gość gość
To proste, ze strachu. Działałaś intuicyjnie ale każdy ma inne reakcje na takie sytuacje bo każdy jest inny. A z drugiej strony co jeśli facet jednak okazał się silniejszy od Ciebie, wyjął nóż i Cię pociął? Roztrzaskał Twoją głowę o ścianę? Może miałaś więcej szczęścia niż Ci się wydaje.

Gość gość
miałam cholernie dużo szczęścia, nie ukrywam tego. chodzi mi o jednak o te dziewczyny, które jak znalazły się w takiej sytuacji były jakieś...bezwładne, w tym sensie, że jakby nie włożyły w to wszystkiego, co miały, całej siły...

Gość martita5555
ja byłam w takiej sytuacji, że o godzinie 16 w biały dzień, na przystanku jakiś facet zaczął całować mnie po ręce, ale tak ohydnie, złapał ją bardzo mocno, i zaczął ją lizać, fuj. Ludzie gdzieś się rozproszyli a moja reakcja była taka, że zaczęłam go bić po głowie drugą ręką ale biłam gorzej niż kilkuletnie dziecko, strach mnie sparaliżował wręcz, nie miałam siły jakoś

Gość gość
Tak jak napisałam wyżej strach i taki stres może wywołać różne reakcje.

mogły tej siły nie mieć, mogły mieć nóż przy szyi, mogły dostać w łeb i zostać zamroczone.