Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile powinna wazyc kobieta 170 cm wzrostu zeby wygladac atrakcyjnie

Polecane posty

Gość gość
Max 60kg

Gość gość
a jak wazy 44? to wielka tragedia

Gość gość
To szczuplutka laseczka :D mniam :) szkoda, ja z natury bardzo szczupła, ale mój facet mnie dokarmia, chyba go zmienię :D

Gość gość
44? Pewnie, że tragedia. Chcesz się zbić?

Gość gość
Doprowadzisz się do śmierci. Nie jest to ani zdrowe, ani ładne.

Gość gość
no właśnie bo ostatnio mnie wszyscy zaczepiaja ze schudłam i mnie to irystuje tylko nie sadziłam ze to tak odpycha - mam problemy z jedzeniem ale waga wydawała mi sie taka w miare jeszcze do zaakceptowania

Gość gość
no atrakcyjnie to tak kolo 50

Gość gość
Moim zdaniem powinna mieć od 52 kg do 62 kg. W takim przedziale wygląda się ładnie przy takim wzroście. Poniżej i powyżej już niekoniecznie.

Gość gość
Grubych raszpli nikt nie lubi, my wysokie musimy dbać o ciało.

Gość gość
Najlepsza waga to wzrost minus 110 kg. Czyli jak ktoś ma 170 cm wzrostu powinien ważyć ok 60 kg żeby było ładnie wypośrodkowane.

Gość gość
ja uwazam ze to pytanie jest bez sensu. kazdy ma inna budowe ciala i moga byc dwie osoby o tym samym wzroscie i wadze i jedna moze wygladac idealnie a druga za chudo/grubo. ale skoro pytasz to ja mam 173 i waze 55 kg a uwazam ze idealna waga dla mnie to 60 kg bo kiedys tyle wazylam i czulam sie bardzej atrakcyjna. 44 kg u ciebie to faktycznie troche za malo ale idealna waga to kwestia indywidualna

Gość autorka topiku tak na serio
tylko ze mnie ta waga zaczyna wkur bo raz ze wszystkie ciuchy na mnie wisza ktore mam dwa ze mie wszystko boli trzy ze to wszystko przez ta ci...pe anoreksje - straciłam wszystko siebie faceta rodzine wyglad i chec do zycia wiedziałam ze beda opinie negatywne tylko nie chce w to uwierzyć i wiecie co nienawidze jej a z drugiej strony nie potrafię bez niej już zyc.... to jest jakaś utopia bo ona zabiera mi zycie dzień po dniu minuta po minucie ale tego ze odebrała mi niedoszłego męża nigdy jej nie wybacze ona jest jak pijawka wysysa życie z człowieka nie ma sie na nic siły a ludzie staja sie wrogami

Gość gość
i wcale nie jest tak jak ktos napisal ze - 110 kg bo moja mama ma 170 i najlepiej jak wazy 50- 55 kg jak wazy 60 to ma juz wielkie uda i brzuch co ladnie nie wyglada jakby tluszcz jej szedl w tylek to by byla inna sprawa ale tak jak mowilam to kwestia indywidualna

Gość gość
Skoro umiesz stosować dietę żeby się odchudzić to teraz sobie wyliczaj tak kg żeby przytyć. Ustal sobie wagę od 53 kg do 58 kg. Bo waga sztywno nie stoi. Zmiana wagi o pięć kilo jest ok i nie trzeba się denerwować. Tylko żeby nie przesadzić w żadną stronę i nie leciało ani bardziej w dół, ani w górę. Będziesz szczupła, a nie chorobliwie chuda.

Gość autorka topiku tak na serio
tylko ze ja mam ano bulimiczna i jest problem w tym ze ja paradoksalnie nic nie wiem o kaloriach ja po prostu albo nic nie jem albo wpier..dzielam jak głupia a potem zygam... teraz naprzykłam mam napady jedzenia ale kiedy jest napad anorektyczy to potrafie nic nie jesc przez 3 -4 dni tylko pije wtedy... Porazka i ta waga dopiero niedawno sie ogarnełam ze coś jest nie tak jak juz któras osoba z kolei zaczeła zadawać niewygodne dla mnie pytania Nie potrafie racjonalnie jesc i co najgorsze nic nie pomaga - ja chce zyc ale nie tak a ostatnio zaczelam cwiczyc bo mam wrazenie ze mi miesnie zanikaja

Gość gość
Skoro tak to powinien c***omóc dietetyk i psychiatra. Nie wiem jaki jest twój stan, ale może przyjęliby cię do szpitala żeby trochę polepszyć. Podaliby ci kroplówki.

Gość gość
do szpitala na oddział może przyjma mnie koło wakacji bo kwalifikacje mam dopiero w kwietniu a do zwykłego szpitala za wysoka waga :/

Gość gość
ja mam 170cm i waze 47kg, jestem chuda, ale nie wychudzona,nigdy nie wazylam wiecj niz 50. Optymalnie chciałbym 52kg i byłoby ok. 60kg to ja ważyłam w 9miesiącu ciąży, bez jaj z taką waga.

Gość faacet
Między 50 a 60. Wyjątkowo może ważyć więcej, jeśli jest bardzo ładna i ma baaardzo kobiece kształty (cycki i tyłek) - ale to wyjątki.

Gość gość
ja mam 170. Jak ważyłam 52 kg to wyglądałam jak anoreksja, teraz ważę 57 i wyglądam zdrowo.

Gość gość
ja mam 169 i ważę 54kg :) i dobrze wyglądam :)

Gość gość
ja mam 168 cm i ważę 60kg, taka waga mi odpowiada. ważyłam wcześniej 80 kg, ale zrzuciłam. dla dziewczyn które mają problemy z dietą polecam jagodę acai. w rankingu na tiny.pl/qft7p suplement na bazie acai jest na 1 miejscu

Gość gość
Powinna wazyć około 60 kg

Gość gość
nie ma czegos takiego naprawde ale no bylo juz na ten temat gadanie na necie ktos sie wypowiedzial tu i tam ale nie wiem co myslec 🌼 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8