Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinnam ważyć

Polecane posty

Gość Trololol pijany
pff, teraz wypadałoby przeprosić :/ jestem arogancki ale jestem też człowiekiem. nie dogadaliśmy się, myślałem że to ty podałaś te wymiary. wybacz,

Gość gość
ale przyjacioleczka czeka więc..... Ty naprawde jestes arogancki :)

Gość gość
przeprosiny przyjęte - chyba jeszcze musze to przemyslec czy Ci wybaczę owszem ja je podałam ale w sensie ze sa ok a nie ze sa moje

Gość gość
Razem z cycami 58kg masz wazyc.

Gość Trololol pijany
taki mój urok, chociaż powierzchownie uchodzę za miłego i uczynnego faceta 🖐️ to wymiary nie są ok..co prawda mogą być akceptowalne u wielu mężczyzn, tylko czy o to chodzi? aby być dla niego ideałem, czy przejściówką w poszukiwaniu ideału? :):):):):) :D🖐️

Gość gość
a jaki jest Twoj ideał kobiety opisz prosze ale nie tylko wygląd tak jakbyś miał opisać z jaką kobieta chciałbyś sie zestarzeć oczywiście prócz mnie bo to jest oczywiste :P

Gość gość
mężu :) jak to ładnie brzmi

Gość Trololol pijany
kotek, opisywałem już :( dodaj do tego fakt że jestem wyzuty z głębszych uczuć i pewnie nie umiem kochać ale jak chcesz. atrakcyjna fizycznie, bystra ale nie przemądrzała. lojalna, wierna i odważna w wyrku, radosna i silna, tzn fajnie będzie jeśli okaże się że ma charakter ale chodzi mi o siłę fizyczną, lubię pływać, lubię chodzić po górach jeśli tam jestem i lubię seks a to wszystko wymaga kondycji.. ;D

Gość gość
ostatnio byłam na babiej? myśle ze potrafisz kochać tylko jeszcze nie trafiłeś na odpowiednią kobietę.... a niby gdzie napisałeś wcześniej to wszystko bo jakoś mi umknęło mogę z ciekawości zapytać ile masz lat coraz bardziej stajesz sie intrygujący ale chyba mi kondycji braknie zeby za Tobą nadążyć

Gość Trololol pijany
mogę c***owiedzieć, w listopadzie skończyłem 26. osobista rada, nie wkręcaj się w ludzi poznanych przez internet :) twoje wyobrażenia mojej osoby mogą znacznie odbiegać od rzeczywistości..

Gość gość
spokojnie to tylko zwykła rozmowa (żarty) nie musisz sie obawiać bez przesady..... chociaż nie do końca masz racje kiedyś kogoś poznałam przez wirtualny świat i to potem trwało w realu kilka lat i było warto..... powodzenia i pozdrawiam - czyżbyś sie wystraszył ?

Gość Trololol pijany
nie igraj z moim ego, ok :) jestem czarnowidzem -realistą :D absolutnie zawsze doszukuję się powodów na nie, analizuję. pewnie dlatego wiele kobiet pyta mnie o radę mimo że nie wiem co im odpowiedzieć. ot chłopak z szerszą perspektywą.

Gość gość
ale i tak młodszy ode mnie hihi przepatrzyłam pytania i odpowiedzi z Twojego topiku i wiesz co Tobie brakuje kobiety i sam o tym wiesz :) chociażby dlatego ze ostatni raz robiłeś to w zeszłym roku bodajże w październiku.... a samemu to nie to samo podejrzewam ze chyba sie kiedyś na pewniej kobiecie przejechałeś i teraz szukasz wymówek np: ze przez internet sie nie da kogoś ciekawego poznać..... a ja dzisiaj poznałam... Moze i twoja perspektywa jest szersza ale to tylko ucieczka

Gość Trololol pijany
poza spostrzegawczością mogę cię pochwalić za umiejętność szybkiego czytania..ile masz lat i co dodatkowo o mnie myślisz?

Gość gość
a co nagle taki zainteresowany ?

Gość Trololol pijany
chwila słabości :) dobranoc 🖐️

Gość gość
no już myślałam..... DOBRANOC

Gość gość
myśle że jeszcze coś napiszesz do mnie bo nie wytrzymasz ? ale pamiętaj mogę odbiegać od wyobrażenia jakie masz o mnie albo i nie :P kto wie

Gość gość
widzę że temat mojej wagi troszkę się rozwinął :) dziękuje za rady :)

Gość Trololol pijany
wiesz jak powinno się postępować z kobietami? :) przez pierwszy miesiąc kochać je do bólu, zabiegać, być na każde zawołanie i dziękować że ze mną jest. po tym czasie odwrócić się o 170stopni. pozostać na stopie koleżeńskiej i zostawić jej wybór. a po co? taka dziewczyna albo poczuje że coś straciła, i zacznie się starać aby to naprawić..albo zignoruje i nie warto o nią dalej zabiegać. tak czy owak to ja wygrywam w tej głupiej grze, znam zasady. dlatego proszę, nie pisz takich rzeczy :) nie chcę wykorzystywać swojej wiedzy przeciw nikomu w tym miejscu:) chcę pomagać nie szkodzić. porozmawiamy jak wytrzeźwieję. dobranoc raz jeszcze :)