Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinnam ważyć

Polecane posty

Gość gość

Ile powinna ważyć dziewczyna 158cm wiek 21 lat ?

Gość Trololol pijany
45kg max

Gość gość
40kg

Gość autorka topiku tak na serio
ta wpedzajcie dziewczne w odchudzanie idioci wezmie do siebie i sie skonczy na chorobie a ty autorko nie odchudzaj sie wiem cos o tym bo wpadłam w sidła odchudzania i do tej pory a mam 27 lat walcze z anoreksja uwierz mi nie warto dla paru kg wszystko stracić czyba ze ci nie zalezy na zyciu bliskich i przede wszystkim na samej sobie ta choroba odbiera OSOBOWOŚĆ twoje JA jezeli wiesz o czym mówie a swoją drogą to zamieniłabym sie z tobą byle by tylko nie chorować uwież mi NIE WARTO ile ważysz nawet jak ponad 60 kg to jest ok.

Gość gość
skoro jesteś autorką topiku to po kiego komentujesz pod innym nickiem? i weź mi wytłumacz jak dziewczyna o wzroście 158 może się podobać mając 60kg..skazujesz ją na samotność ?:O to podłe.

Gość gość
ważę teraz 50 kg ale gdzieniegdzie niepotrzebne fałdki się pojawiają

Gość gość
Jesteś niska to fałdki nie mają gdzie "iść" Nie jedz tłustego.

Gość gość
najgorsze są te boczki, mało co widać moją talię... jak się tego pozbyc

Gość gość
siedząc na kafe :O 🖐️ biegaj, spaceruj. wysiłek fizyczny to praca serca, a praca serca to spalanie tłuszczu. brak tłuszczu to brak boczków.

Gość gość
bo nie zmieniłam sobie po ostatnim wpisie na innym topiku pseudonimu nie jestem autorką tego topiku czyli co wolałbyś - mieć taką laske jak ja 170cm i 43kg raczej nie wiec nie mówcie ze przy prawie 160cm waga 40 kg jest ok bo nie jest po przeliczeniu BMI wskazuje 16 a to jest juz wychudzenie waga prawidłowa dla tego wzrostu wynosi miedzy 48,7 - 62,2

Gość gość
wazysz odpowiedni nie radze nic zmieniac no chyba ze świcząc bo wtedy przerobisz "tłuszcz" na masę mięśniowa

Gość Trololol pijany
bmi dla mężczyzn i dla kobiet nie jest takie same. dla nas(ludzi z czymś ciężkim dyndającym między nogami) jest odpowiednie na poziomie 180/80. kobiety, drobniejsze, mniej umięśnione, mniej rozbudowane fizycznie powinny ważyć mniej. dlaczego nie znacie tak oczywistych informacji? :(

Gość gość
Nie tłumacz przecież to oczywiste chłop waży więcej itp.

Gość Trololol pijany
oczywiste dla ciebie i dla mnie. jak opiszesz dziewczynę 158/60?

Gość gość
liczyłam BMI dla kobiety łosiu i nie pisze sie ze jest takie same tylko jest takie samo dlaczego nie znasz poprawnej pisowni to takie oczywiste

Gość Trololol pijany
dlaczego spierasz się ze mną skoro wiesz, że mam rację? wyobrażasz sobie gościa 70/170? normalny. obok niego dziewczyna. te same gabaryty tylko dodatkowo wcięcie w tali, węższe plecy itd. gdzie idzie reszta? w tłustą d**ę, boczki? cycki? szkoda ale cuda żadko się zdarzają :D

Gość Trololol pijany
zapytam inaczej :D wyobraź sobie worek kartofli który waży 5 kilogramów:) taka duża torba na zakupy:) gdzie go rozlokujesz po swoim ciele? :)

Gość gość
jezu to ty jesteś uparty i coś z toba nie halo przecież napisałam ze liczyłam dla kobiety zreszta mniejsza o to ostatnio dzwoniłam do szpitala i jakoś dziwne ze lekaz pierwsze co zapytał o bmi wiec chyba to jest istotne heloooo łosiu nie denerwuj mnie co już i tak mnie wszystko irytuje jeszcze ty na dodatek BMI JEST ISTOTNE

Gość gość
I idzie w d**e w cycki w uda i w brzuszek zebyś wiedział tylko ze ty chcesz ideału 90/60/90 ale cuda sie nie zdarzają jak sam zauważyłeś

Gość Trololol pijany
nie dbam o twoje zdanie koleżanko, a o błędne informacje które przekazujesz dalej :) da się mieć równe BMI, wystarczy chcieć.

Gość gość
a o co ci chodzi ze równe BMI bo nie czaje a już myślałam ze zostaniesz moim mężem tak mi fajnie konwersacja z Tobą wychodziła :P

Gość Trololol pijany
nie oczekuję od kobiety ideału, tylko szczupłej sylwetki. jeśli trudno ci zrozumieć, że facet woli szczupłe dziewczyny od otyłych to kogo obwinisz o ewentualną samotność\zdrady itd? odrobinę samooceny i dyscypliny :O

Gość gość
ale w tym sęk ze ja jestem szczupła nawet chuda bo nie jestem autorką tego topiku :P wiem ze faceta podobaja sie szczuplejsze niż grubsze tylko ze 158 cm i 55 kg jest ok naprawde

Gość Trololol pijany
nie zostanę twoim mężem bo nie umiesz dojść ze mną do kompromisu :D lubisz wysportowanych mężczyzn? ja lubię szczupłe kobiety

Gość gość
lubie wysportowanych bardzo ale pewnie jestem za chuda dla ciebie

Gość Trololol pijany
dobrze, dla ciebie jest ok :) 158/55:) sugerując się twoimi wartościami ja powonieniem ważyć 95 minimum, przy czym nie trenuję a moja masa mięśniowa jest równa zeru. muszę też ci mówić, że ta jest cięższa od tkanki tłuszczowej?

Gość Trololol pijany
dobrze, dla ciebie jest ok :) 158/55:) sugerując się twoimi wartościami ja powonieniem ważyć 95 minimum, przy czym nie trenuję a moja masa mięśniowa jest równa zeru. muszę też ci mówić, że ta jest cięższa od tkanki tłuszczowej?

Gość gość
irytują mnie te posty dziś poważnie, czy to ja jestem mega arogancki czy ludzie są beznadziejnie niezaradni? hihi tak jestes arogancki aha przyjaciółeczka czeka na odpowiedź na ostatnie pytanie dzisiaj :P

Gość gość
ale chyba rzeczywiście nie zostaniesz moim mężem bo zupełnie sie nie możemy dogadać ja mam 170 cm i 44 kg dla jasności a końcówki Twojej wypowiedzi nie kumam niestety

Gość Trololol pijany
wybacz ale to wyłącznie moja decyzja czy rzucę tam teraz okiem, aktualnie ten temat bardziej mnie interesuje :D