Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia 48

odchudzanie

Polecane posty

Gość monia48
Witam gościa nie mam pojęcia co to jest ten masaż bańką chińską ale brzmi super zresztą dla mnie wszystko co ma związek z masażem brzmi super więc szczerze zazdroszczę Ja już jestem po swoich tańcach i jestem mokra jak szczur więc ale szczęśliwa bo wykonałam plan Dzisiaj miałam naprawdę fajny dzień więc jestem bardzo pozytywnie nastawiona do życia (ludzie okazało się że ja mam pas czy to nie cudowne !!!!HAHA) Teraz gorąca kąpiel i fajna książka na razie kończę do jutra zapraszam rano na kawkę i ploty NIE PODDAWAĆ SIĘ ----DO ROBOTY KOCHANE - DO ROBOTY!!!

Gość monia48
Dzień dobry wszystkim Ja dzisiaj mam sporo do nadrobienia z tygodnia ale mama nadzieję że nie urobię się tak żeby nie chciało mi się wieczorem ćwiczyć Teraz zjem małe śniadanko i biore się do roboty a jeszcze przede wszystkim tiuning facjaty bo mąż w domu i lepiej żeby mnie nie pomylił z mopem na razie pa

Gość monia48
Witam w ten wiosenno jesienny dzionek Niestety dzisiaj jestem zrozpaczona po wczorajszym dniu który obfitował w same negatywne wydarzenia zaczęło się od wizyty gościa (mało lubianego) który zaczął mnie uświadamiać na tematy o których nie miał zielonego pojęcia a chciał dyskutować z fachowcem - żenada a następnie mąż wyskoczył z super kolacja i winkiem no i cały tydzień mojego wysiłku poszło się strzyc MASAKRA !!!!! Dzisiaj to chyba z 2 godziny będę musiała kołysać swoim ogromnym zadem już mnie bolą kości na samą myśl ale trudno nie poddam sie nie ma mowy !!!!!

Gość kwietkofska
ja tez ,ja tez!!!!!od jutra się odchudzam.nie wiem jak to zrobię bo rozleniwienie świateczne oraz chorobsko ktore sie przyplątało zrobiło ze mnie kanapowca.brak mi motywacji... wczoraj oglądałam chudziny i inne fotki ćwiczących osób.jutro wstaję z kanapy i zaczynam.cel-10kg.rady, porady, diety, i inne wskazówki mile widziane ;-))

Gość monia48
Witam kwiatuszku cieszę się z twojej decyzji bo razem zawsze raźniej 10 kg to pryszcz w porównaniu z moimi tonami do oddania Ja nie głodzę się i nie trzymam jakieś specjalnej diety ale staram się jeść mniej no i ćwiczę a raczej tańcze przy dobrej muzyce To mi pozwala na odstresowanie się i sprawia sporo przyjemności a dodatkowo odchudza no i nie jem po godzinie 17

Gość kwiatkofska
hej. ale jak tańczysz? chodzisz gdzieś? czy robisz to sama w domu. ja wiem, że jak się zawezmę to dam radę. Mam bieżnie w domu, chodzę na tenisa i squasha i wiem ze potrafię.... gorzej z utrzymaniem tego. Jak schudnę to znowu zaczynam sobie folgować i kg lecą w górę. Ja chyba nie mogę ostatniego posiłku jeść o 17 bo chodzę późno spać(koło 2-3).. chociaż chciałabym to zmienić. wstawać rano i mieć przed sobą cały dzień.ale nie wiem jak to zrobić bo jestem nieprzytomna.Potem dzień jest krótki i znowu długa noc przed tv i kompem. Gubią mnie smażeniny i słodycze. Jak mam atak to nie mogę się opanować. I wogole brak mi koncepcji na ciekawe potrawy niskokaloryczne

Gość monia48
nie robie żadnych innych potraw niż te które gotuje dla rodziny i też jestem mięsożerna nie potrafie sobie odmówić dobrze zrobionego mięska Tańcze sama z mp3 na uszach i przeplatam to zwykłymi ćwiczeniami to trwa dziennie około godziny i ponad godzinę Też zasypiam puźno bo sporo czytam ale nie jem po 17 tej pierwszy miesiąc był tragiczny chwilami aż mnie mdliło ale teraz jest ok no chyba że zdarzy się tak jak wczoraj to wówczas wszystko trafia szlag

Gość monia48
Dzień dobry . Ja dzisiaj jestem już po śniadaniu (bułka z twarogiem i pietruszką zieloną oraz herbata owocowa) ogarnęłam dom a siebie doprowadziłam do stanu ludzkiego Ponieważ wczoraj wieczorem tańczyłam prawie półtorej godziny dzisiaj czuje swoje kości ale trudno za grzechy się płaci Ale i tak jestem z siebie dumna bo po 17 nie nagrzeszyłam tylko woda i nic więcej .Zastanawiam się nad zintensyfikowaniem swojego odchudzania bo trochę wolno idzie (może jakaś dieta) ale nie wiem czy warto bo zawsze po dietach miałam problem z efektem jo jo a teraz jest wolniej ale fajnie nie mam problemów z włosami , skórą czy paznokciami nie mówiąc już o zębach które kiedyś załatwiłam dietą kapuścianą tak że moja dentystka była przerażona. Już mi się fajnie rusza i nawet jestem w jakimś stopniu zadowolona ze swojego wyglądu (oczywiście jeszcze długa droga do ideału) to z tą dietą się jeszcze po zastanawiam Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnego wysiłku WARTO !!!!

Gość Karina870
polecam dietę Mosleya 5:2 + ćwiczenia z Ewką - dla chcącego nic trudnego:) najlepiej czuć się dobrze z tym co się robi, a nie na siłę się głodzić i odmawiać sobie wszystkiego. Dwa dni postu i 5 dni normalnie + ćwiczenia - warto chociaż spróbować.

Gość monia48
Może się skuszę ale nie wiem na czym maiłby polegać ten post masz na myśli głodówkę ?