Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozioł 81

chyba coś będzie między mną a siostrą mojej żony

Polecane posty

Gość kozioł 81

Moja żona jest fajną i atrkacyjną kobietą, ma też fajną siostrę - 30 latkę, która pół roku temu rozstała się z chłopakiem. Ostatnio wróciłem do domu delikatnie podchmielony z małej popijawy z kumplami, w domu czekała żona i jej siotra, która wpadła w odwiedzinki. Panie strzeliły sobie winko, żona trochę się zważyła i poszła spać. Siedzieliśmy sobie ze szwagierką i miło rozmawialiśmy, kiedy nagle siostra żony zaczęła się przytulać, pocałowaliśmy się i zaczęliśmy dotykać innych części ciała ;-P Siostra żony chciała żebym pokazał jej... no wiecie co, a ja w resztkach przebłysku świadomości i zdrowego rozsądku odprowadziłem ją do pokoju i położyłem obok żony. Kiedyś żartując z żoną na temat jej siostry powiedziałem, że nawet jeżeli wylądujemy w łóżku, to i tak wszystko zostanie w rodzinie (hehehehe), a żona powiedziała, że w gruncie rzeczy nie byłaby chyba zazdrosna... Z jej siostrą mieliśmy już kilka dwuznacznych sytuacji i zastanawiam się, co by było gdyby.... Przyznam oczywiście, że mam na nią ochotę, ale mam też żonę...

Co się dzieje z tymi facetami?:O Nieodpowiedzialni i niedojrzali faceci,nie powinni się żenić :P Przeleć siostrę żony,a zobaczysz jaka żona będzie "zadowolona" Przekonasz się co znaczy "chyba nie byłaby zazdrosna"Pogratulować żonie siostry:O