Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łolaboga 2014

moja żona i trójkąt z facetem

Polecane posty

Gość łolaboga 2014

Niedawno w czasie figlów z żoną zapytałem ją o jej fantazję, ale taką najbardziej hardkorową. Żonka po dłuższym zastanowieniu powiedziała, że myślała o trójkącie ze mną i jeszcze jednym gościem. Technicznie w grę wchodziłby seks klasyczny i oralny, bo żona nie uznaje analu, przy czym chciałaby mieć tego gościa w ustach i nawet pozwoliłaby mu skończyć (mi bardzo rzadko na to pozwala). Kochaliśmy się i w trakcie żona zaczęła ssać mojego kciuka. Przyznam że strasznie mnie to podrajcowało i szybko doszedłem. Jak zapytałem później żonę o ten temat, to powiedziała, że to jednak fantazja a do realizacji może być bardzo daleko.... Ale może wcale tak daleko nie być....

Gość gość
Polecał bym siebie :) Mam takie fantazje od jakiegoś czasu by być z jakąś parką.Mam coś tam w kroku :) i może ...

Gość Jubilat_35
Moja żona ma podobne fantazje :)

Gość gość
A Ty byś tak chciał spróbować.Jak ją kochasz to ...

Gość Jubilat_35
Już próbowaliśmy. Miłość nie ma tu nic do rzeczy. Miłość to stan ducha, a sex to fizyczność. Poza tym zrobiliśmy to z jej inicjatywy. Było świetnie.

Gość gość
Twoja lubi większe pałeczki czy ?

Gość Jubilat_35
Nie chodzi o wielkość, a raczej o łamanie tabu. Dreszcz podniecenia z racji robienie czegoś niemoralnego. Nieakceptowalnego.

Gość Jubilat_35
Nie chodzi o wielkość, a raczej o łamanie tabu. Dreszcz podniecenia z racji robienia czegoś niemoralnego. Nieakceptowalnego.

Gość geolog
spoko, co kto lubi

Gość Jubilat_35
Tak, najważniejsze żeby obie, a w tym przypadku nawet i trzy strony były zadowolone.

Gość gość
jezeli ona naet tobie nie pozwala konczyc w buzi,to myslisz,ze obcemu gachowi pozwoli? tak jak powiedziala to tylko fantazja.

Gość Jubilat_35
Zdziwisz się, ale w tak odmiennej, czytaj ekstremalnej sytuacji wyzbywamy się zahamowań. Więc jestem przekonany, że pozwoli, a jej wolę zdominuje podniecenie.

Gość Madzia32
Też miałam taką fantazję.Oboje z meżem po jakimś czasie ją zrealizowaliśmy.Na dzień dzisiejszy żadna kropla od chłopaków się nie marnuje.Warto spróbować.

Gość janek1985
popieram