Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BEZ JAKIEGO KOSMETYKU NIE POTRAFICIE ŻYĆ

Polecane posty

Gość gość
ja bez mydla bo jak jestem świeza i pachne mydlem perfumy w tym wypadku nie sa konieczne, ani dezodoran, ja z natury sie nie poce wiec... a wiadomo,ze codziennie uzywa sie wielu kosmtykow majac mydlo nie koniecny juz plyn do higieny intymnej, ani krem uzywam mydla z Maroko, ktore nie wysusza i nie sciaga skory wiec MYDŁO!!!! pytanie było "bez JAKIEGO!!! kosmetyku" a wiec wynika,ze chodzi o 1 rzecz:D idiotki

Gość gość
bez sporo kosmetykow nie moge zyc no wlasnie no sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
Rozumiem, że mydło nosisz w kosmetyczce do łazienki? Pewnie od wielkiego święta się myjesz, a mydło trzymasz jak relikwię gdzieś w szafce.

Gość gość
O tej relikwi było do gościa z 12:31

Gość gość
Ja bez perfum (wyłączając oczywiście te oczywiste kosmetyki do higieny osobistej). Dla mnie perfumy to coś jak element ubioru, jak zapomnę użyć to czegoś mi brakuje.

Gość gość
chyba nie ma sensu rozmawiać o podstawowych produktach do mycia, bo dojdzie do absurdów i odpowiedzi w stylu "mydło". zresztą jak mówimy o takich podstawach, to bym była rozdarta między mydłem lub szamponem- zarówno jednym jak i drugim można w końcu umyć i ciało i włosy. zresztą chyba wybrałabym pastę do zębów, bo chodzenie z brudnymi zębami byłoby chyba mniej komfortowe niż mycie się samą wodą.. jeżeli chodzi o makijaż, to nie przeżyłabym bez czegoś na ustach, więc wybrałabym pomadkę ochronną- choć optymalnie byłoby mieć balsam i pomadkę kolorową Chanel, ale jak jedno, to chyba jednak balsam. w dalszej kolejności wybrałabym 2-rozświetlacz pod oczy. 3 kredka, 4 tusz

Gość gość
dodam, że w młodości moim ulubionym kosmetykiem była luksusowa szminka i olewałam resztę makijażu-miałam dobrą cerę, czarne rzęsy i brwi, na "starość" jednak, to nie wystarczy i znacznie lepiej jest jak się doda kreskę, tusz i korektor pod oczy, jeżeli chodzi o podstawy, bo jest więcej przydatnych kosmetyków. uwielbiam też perfumy- nawet jak siedzę sama w domu, to używam