Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona06

pomocy

Polecane posty

Gość ona06

Cześć dziewczyny. Może zacznę od tego, że z mężem planujemy dziecko. Byłam już prawie pewna, że tym razem nam się udało. Od dwóch tygodni strasznie bolą mnie piersi, temperaturę mam podwyższona 36.7 - 37.0 (zazwyczaj mam o wiele niższa) teraz jestem w 41dc. Test zrobiłam w 39 dc ale "druga kreska" była niemal., że niewidoczna i pojawiła się po ok 7 min. Mój cykl jest bardzo nieregularny, więc nawet nie potrafię powiedzieć kiedy powinnam mieć @. Kiedy powinnam powtórzyć test? Cały czas bolą mnie piersi i dość często muszę chodzic do toalety a jeszcze od tygodnia czuje bóle podbrzusza. Co Wy o tym myślicie? Mam szansę na ciążę.?

Gość gość
idź zrób test z krwi, będziesz miała 100% pewność, takie gdybanie do niczego nie prowadzi.

Hej, ja też miałam bladą kreskę na teście, na następny dzień poszłam zrobić betę hcg ponieważ jest bardziej wiarygodna niż testy. Obecnie jestem w 4 tygodniu ciąży. Przed wczoraj zrobiłam sobie jeszcze jeden test bo znalazłam w domu i kreska już bardzo mocna taka jak kontrolna:) Życzę powodzenia

Gość ona06
Dzięki. Może macie rację powinnam zrobić test z krwi. :-)

Tak lepiej zrób będziesz wtedy pewna, a bete możesz zrobić obojętnie o której porze.

Gość gość
Możesz jeszcze dziś powtórzyć, ale chyba najlepiej idź na krew. Co do objawów to też takie miałam, do łazienki co chwila latałam sikać.

Gość ona06
Jest mi potrzebne skierowanie od lekarza.?

Nie, i w razie czego zapytaj czy mają ekspres to będziesz mieć wynik tego samego dnia, ja miałam za 2 godz.Koszt u mnie 24 zł.Powodzenia

Gość gość
nie wiem, czy lekarz daje skierowanie na betę, ja robiłam prywatnie i płaciłam jakieś 15-20 zł

Gość ona06
Ok. Muszę się dowiedzieć jak to wszystko tutaj działa., bo mieszkam we Włoszech i pierwszy raz jestem w takiej sytuacji :-/