Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakis facet na pogaduchy

Polecane posty

Przywitam sie pieknie:) Dzis jestem zajeta może poźniej wpadne do Was. Zimo Lato nas wystawił:(

Gość tyż facet
ruszać tyłki z kanapy:D idę pobegać kto leci ze mną? . samiczko najczęstrzą przyczyną zdrady jest człowieczeństwo. W kod genetyczny mamy wpisane poznawanie, zaspokajanie siebie i każdy z nas chce przygody, dreszczu a opinie no cóż nie wchodziłem w Twój link ale najczęstrze opinie mijają sie z prawdą. Winny nie jest ten co zdradził , natomiast zawsze jest współwinnym czy współofiarą, Czasami wlasnych pragnień, czasami zaniedbań a czaami po prostu pokusy. Człowiek nie jest gatunkiem monogamicznym a najbliższy nam gatunek małpy oddają sie za dojście do drzewa bananowego.Ale spoko. Gdyby bóg chciał byśmy pływali dał by nam skrzela, gdyby chciał byśmy latali dał by nam skrzydła, wiec mozemy pozostać przekorni dla ludzkiej natury i być gatunkiem monogamicznym:D W końcu jesteśmy ludzmi:P . No to co ? kto biegnie? czekam na dole :P

Witam:) Tyż facet odnosnie zdrad po części zgadzam sie z Toba. Człowiek nie ma natury monogamicznej. Wprawdzie nie oddajemy sie za drzewo bananowe (hi hi), ale zyjemy w tak sformalizowanych strukturach,układach... jeszcze do tego w bardzo katolickim kraju, że ludze trzymaja się w "ramach" że tak powiem. Nie wszyscy oczywiście:) Co człowiek to historia... Co do biegania tyz facet ja dzis" biegam" na rower. Ale to tez forma ruchu:)

Gość Tyż facet
No tak malinowa :) i to przyjemna forma ruchu. ;) Jestem już po biegu :D a teraz biore sie za pichcenie. :D odpręża mnie . Miłego dzionka

Witam wszystkich:) Malinowa jak tam przejażdżka rowerowa, ja dziś lenie się po wczorajszym wyjście na rower grozi wypadkiem;) jak tam po ostatkach?

Gość zmia001
Hej malinowa..wczoraj było super, babski wieczór a dzis syndrom dnia wczorajszego....nie wiem jak to możliwe ale nie pamiętam hasła by się zalogować :(

Gość ja tylko na słufko
Czesc p*****e łapka dawno mnie tu nie było i stęskniłam się za wami -też pindzia

Gość zmia001
wszystko możliwe;) mama nadzieję, ze sobie przypomnę

Hej dziewczyny:) Duza dawka powietrza na wycieczce rowerowej spowodowała u mnie totalne zmeczenie. Ostatki? A co to jest?:)

Bo lubię poniedziałki ? Jak ktoś lubi to co robi, to poniedziałki też są fajne.

piszmy dziś o samych pozytywach..choć może to być trudne kiedy pomyśle jak Lato nas wykiwał

niemożliwy jeszcze wielu rzeczy nie wiesz ale to dobrze ciesz się poniedziałkami:)

życie cie nauczy ja nie murze:) nie ma jak to doświadczenie

I nie ma to jak uczenie się z uporem maniaka na swoich błędach zamiast na czyichś:)

oj z tym uczeniem się na cudzych błędach to też nie taka prosta sprawa, często pada stwierdzenie z 2 strony - u mnie tak nie będzie, ja wiem lepiej itd wtedy cudze będę nic nie dają

niestety czasem trzeba na swoim tyłku się przejechać by się czegoś nauczyć choć to też nie wszystkim pomaga;)