Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PODRÓZ SAMOLOTEM Z NIEMOWLAKIEM

Polecane posty

Gość Lolatka31
nie zasługujemy? a to jakaś nagroda? przecież każdy głupi potrafi mieć dziecko:)

Gość gość
Ja leciałam z córą jak miała 8 m-cy - było ok, nawet przy starcie czy lądowaniu nie płakała, jedynie zapłakała jak zabrałam ją do toalety na zmiane pampersa i w drodze powrotnej już wysiedzieć nie mogła...

Gość gość
Haha i nawet narzucałam ludziom gołego cyca jak to Pani wyżej napisała z racji tego ze karmiłam coreczke w samolocie.

moja córka miała pół roku jak leciala pierwszy raz. Bez problemu, teraz ma dwa lata to teraz tylko wkurza się jak musi być zapięta w pas. Tylko dobrze jest wykupić sobie pierwszeństwo wejścia na pokład

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Lolatka31 nie zasługujemy? a to jakaś nagroda? przecież każdy głupi potrafi mieć dziecko x x bezploda locha nie potrafi urodzic a niewiadomo kogo adoptować to juz wogole porazka:D

Gość gość
Tylko dobrze jest wykupić sobie pierwszeństwo wejścia na pokład / / hahah, a po po? jak mozna wejsc ostatnim:D poza tym do samolotu ludzie sie nie pchaja, bo kazdy kto ma bilet poleci:D aaa chyba,ze bydło lecące do Egiptu sie pcha:D

Gość gość
Też lecę za dwa dni :-) ale o 12 i z 16-sto miesięczna córą. Pierwszy raz lecielismy jak miała pół roku, byłam pełna obaw ale niepotrzebnie. Mała połowę podroży przespała przy cycu. Tylko w drodze powrotnej zrobiła wielką kupę już jak nie można było już wstać więc współpasazerowie musieli znosić smrodki :-) :-) :-) :-) moja rada weź ubrania na zmianę bo po pierwsze przy zmianie ciśnień dziecko może się obfajdać po szyję a po drugie w samolocie jest dosyć ciepło wiec może się spocic a wtedy tez warto zmienić na suche. Na lotnisku jak nas zobaczyli to od razu nas poprowadzili do odprawy, nie musieliśmy stać w kolejce - ale to tylko w PL bo w UK staliśmy. A wykupowac pierwszeństwa wejścia na pokład nie trzeba bo raz ze i tak ono przysługuje matkom z dziećmi a dwa i tak wszyscy raczej od nas uciekają więc my mieliśmy obok wolne.

lepiej z pierwszeństwem bo ludziska się pchają i to strasznie a jak sie ma w jednym ręku dziecko, drugim bagaż, jeszcze do tego dokumenty pokazać. W pierwszeństwie zawsze na spokojnie, lepiej po prostu

Gość Tasmanska
Ja ostatnio ze swoją leciałam na 11 h / Ale to była droższa linia lotnicza, wszystkie stewardessy mamy z MALYMI dziećmi, tak do ok 3 lat wziely na przod, odrazu na przedzie matki je lokowaly. Tak wiec dzieci były nie mal razem, a pozostali pasażerowie z większymi dziecmi dalej siedzieli . Dbre rozwiązanie

Gość gość
A ja odradzam to pchanie się - najlepiej iść na koniec, miejsce na pewno się znajdzie w najgorszym wypadku będziecie z mężem przez przejście a wtedy prawie na 100% osoba obok będzie się chciała zamienić żeby uciec od dziecka :-) a im krócej w samolocie tym lepiej.

Gość gość
Witajcie, otóż wróciliśmy z podróży z niemowlakiem to ja autorka tematu i powiem wam że syn spisał się świetnie, ani razu nie zapłakał :))