Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla babci i dziadka

Polecane posty

Gość gość

Co dajecie w prezencie babciom i dziadkom? Kupujecie cos czy wykonujecie samodzielnie z dziecmi? Szukam inspiracji

Gość gość
moze kalendarz ze zdjęciami dzieci?? wiele znajomych daje to babciom i dziadkom i są zadowoleni i co roku proszą o ten sam prezent.

Gość gość
my co roku foto kalendarz - bez problemowy pomysł, każdemu się przyda, kosztuje nie wiele i jest taki pasujący do okazji i terminu

Gość gość
tez mam poblem, bo dla moich rodziców mam pomysl, ale dla teściów bym najchętniej wieniec kupiła :(

Gość gość
13.01.14 [zgłoś do usunięcia] Małpa z ciebie, to rodzice twojego męża co za podła zmija :o

Gość gość
z tym wieńcem to nie głupia sprawa jest jestem już babcią i gdybym go dostała w Dniu Babci wiedziałabym przynajmniej na czym stoję jeśli chodzi o zyczenia względem mnie :) kup i wręcz teściom, niech wiedzą czego mają spodziewać się po was

Gość gość
Fotokalendarz to super pomysl ale chyba juz jest za pozno zeby go zamowic :-\

Gość gość
ja zamawialam wczoraj. jakbyś się sprężyła to może zdązysz

Gość gość
a przybranym dziadkom kupowac preznet.?

Gość gość
piszesz, ze jestem żmija, a skąd wiesz jacy sa moi teściowie i jak traktują oni moje dzieci? wieniec im się należy! to, ze to rodzice mojego męza to jedno, a to że to krętacze to drugie. mąż ma siostrę a ona 2-ch synow i ją oraz jej dzieci traktują wspaniale, cały czas im dokladaja do życia, pomagają my mamy trójke dzieci i nigdy procz czekolady od nich nic nie dostaly, ale pomijam prezenty. Jeśli jest problem to dzwonią do nas, wyludzaja pieniądze, każą mężowi dzwonić i jeżdzić (na nasz koszt) za ich blachimi problemami. Jadąc do nich w odwiedziny musimy sami kupować kawe, napoje, cukier itp., a oni przyjeżdżając do nas maja uczte. Traktują sioste męża i jej dzieci wspaniale a nas tylko wykorzystują :(

Gość gość
Czy uważasz ze zazdrość daje c**prawo zyczyć im śmierci?!

Gość gość
wali mnie to czy daje mi prawo czy nie, ale wcinają się w moje życie w perfidny sposób, rujnują mi je, wyłudzają pieniądze mimo ze maja swoje, zabierają czas i wiecznie sypia docinki na temat naszego domu, pracy i sposobu wychowania, który jest na calkiem innym poziomie (wyższym) w porównaniu do siostry męża.

Gość gość
Spadaj z tym wieńcem. Nie umiesz się z teściami dogadać twoja sprawa i chyba inny wątek na forum. Tu miało być o prezentach.

Gość gość
u nas nie ma takiej tradycji ,dawania czegokolwiek dziadkom .Wystarcza telefoniczne życzenia .

Gość gość
Moje dziecko da laurka babci kwiatka ( doniczkowy bo uwielbia) dla dziadka nie wiemy.

Gość gość
sama spadaj, ty zaczęłaś :P nie umie i nie chce i moja sprawa :P :P

Gość gość
dzieciaki zawsze dawały fotokalendarz w tym roku zamówiłam kubki ze zdjęciami i podpisem dla babci ,dla dziadka to kubkow powkladam cuierki czekoladowe zapakuje w folie i tyle ....babcie może jeszcze po kwiatku dostana

Gość gość
moi dostali zdjecia z sesji specjalnie dla nich na święta wiec na dzien babci/dziadka musze cos innego. Mysle że to będzie jakaś laurka jednak.

Gość taka sobie żoneczka
też czekam na ciekawe propozycje:) myślałam nad ładną ramką ze zdjęciem..+ coś ale właśnie nie mam pomysłu co ? hm..

Gość u nas dzis bylo obchodzone toi
dzis w szkole mojej corki obchodzono dzien babci i dziatka corka dala babci laurke kwiatek z bibuly i bombonierke sam fakt pamietania o tym swiecie cieszy dziadkow

Gość Patusia83
Ja zrobiłam z moją 4-latką laurki.

Gość ania576
Moja córka w tym roku w prezencie nauczyła dziadków korzystania z internetu i pokazała kilka stron przeznaczonych specjalnie dla nich :) http://senioralna.tv/ Dziadkowie bardzo docenili czas który im poświęciła :)

Gość gość
Dziadkowi ostatnio sprezentowałem rejs na połowy dorsza na morzu bałtyckim. Myślę, że to idealna okazja dla wszystkich miłośników ryb, aby zobaczyć jak się je łowi na innych wodach niż jeziora. Rejs zorganizowałem wspólnie z www.kolobrzeg-wedkarstwo.pl