Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulipusi

Wstęp tylko dla bogatych biedocie i patologii wstęp wzbroniony

Polecane posty

Gość Lulipusi

Dlaczego LV nigdy nie robi promocji lub sales ?

Gość Lulipusi
Jakie fajne torebki posiadacie ja lubię Jimmy Choo i Cavalli buty tez :D

Gość WarszawiakZKlasą
Ponieważ nas bogatych nie obchodzą szczególnie obniżki.

Gość gość
Gdyż jest to ekskluzywna marka.

Gość Lulipusi
Ale myślałam ze dostanę chociaż giftami na DSF

Gość gość
Dokładnie, podoba ci się, stać cię, kupujesz - nie musisz czekać nie wiadome ile aż obniżą o 10% jakieś gooowno

Gość Lulipusi
Gifta miało byc , bo ten ipad sam pisze :D

Gość Lulipusi
NO ale polecialam do Dubaj na shoping Festwal to myślałam ze bedą lepsze deals

ja mam dwie torebki ktore kupilam juz kilka lat temu... jest to LV i Gucci, kupilam je w Paryzu jak bylam na wyjezcie...nie zaluje wydanych pieniedzy

Gość gość
żeby polaczki za granica nie sprofanowali marki Toć ci w Polsce mogą sobie pomarzyć :D obkupują się w Tesco i na targu :D

Gość gość
żeby polaczki za granica nie sprofanowali marki Toć ci w Polsce mogą sobie pomarzyć :D obkupują się w Tesco i na targu :D

Gość gość
moze w polsce nie robia, bo wiedza, ze polacy maja takie kompleksy, ze z wyprzedazy niekorzystaja myslac ze to uraga ich bogactwu, w USA np. kazdy bogacz, chocby spal na pieniadzach w zyciu nie szasta pieniedzmy tylko biega na kazde wyprzedaze chocby mial zaoszczedzic na jednej torebce 100 dolcow.

Gość Lulipusi
Mam kochanka rosjanina , on mnie tu zaciągnął tyle kilometrów to myślałam ze sie obkupie , jak narazie to kupił mi tylko kolczyki od Van cleef :(

Gość Lulipusi
za torebke hermesa biore z tylka do buzi :0

Gość Lulipusi
NO przecież napisałam biedota WON !

Gość Lulipusi
Szkoda ze nie można popisać bo już patologia sie udziela a nie chce sie logować :)

Gość Lulipusi
Ja mam kase ale tez chce kupić coś z głowa i zawsze mnie cieszy jak mam dobry deal :D

Gość gość
spedzilam sporo czasu w Nowym Jorku, obracalam sie wsrod naprawde duzych i starych pieniedzy, i powiem wam, ze tam nie ma czegos takiego jak 'szastanie kasa'; nikt nie kupuje czegos tylko dlatego, ze moze sobie na to pozwolic;w pewnych kregach kazdy wie kto kim jest i ile ma mniej wiecej, z naciskiem na wiecej, kasy - tosa rzeczy oczywiste, dlatego kazdy wszedzie szuka promocji i obnizek; wyprzedaze, specjalne upusty przodowych marek powoduja kolejki do kasy i zadna z paniusiek, ktorych mezowie czy ojcowie zarabiaja po kilkanascie milionow rocznie i moglyby faktycznie kupic cale nowiutkie kolekcje butow j. choo czy torebek LV nigdy tego nie zrobi bo ma taki kaprys ;) miec nowa torebke LV to jedno ale kupic ją pare dolcow mniej to calkiem inna sprawa. jak ktos jest bogaty to jest to taka oczywista oczywistosc, ze nie nic mu nie uraga ani kupienie czegos po przecenie ani 'wypozyczenie'nowej sukni (pisze wypozyczenie bo na to wychodzi, idzie panienka do sklepu, kupuje sukienke za 1300 $ nie sciaga z niej metki i na drugi dzien oddaje, choc moglaby za kieszonkowe kupic z 10 takich sukienek ;) )

Gość Lulipusi
Nudzi mi sie w hotelu to pisze :D co mam robić zaraz pójdziemy na kolacje to już nie będę was wkurzac biedoto :o

Gość gość
to wypierdalaj i nie wracaj buahahah :classic_cool:

Gość Lulipusi
Nigdy bym nie ściągnęła metki to żenada :) ale czasami trafię dobry zakup , ostatnio gucci miał sale ale tylko przez 2 godziny kupiłam mokasyny i torebkę :)

Gość gość
zal mi Cie autorko,widoczne musisz masz bardzo smutne zycie ze do szczescia potrzebna Ci kasa.Zapewniam cie ze w zyciu wszystko co wysylasz innym ,to wroci niczym bumerang do ciebie.Nie mam zamiaru pouczac ale wk*****aja mnie takie idywiduwa co wyzej sraja niz doope maja.

Gość gość
SORRY NIE DOCZYTALAM ZE JESTES PROSTYTUTKA

Gość gość
SAMA JESTEZ PATOLOGIA ZDZIRO

Gość gość
Coś się biedocie nie podoba? :D nie podoba się - wypad. Żyje tak jak chce i robi to, co daje jej szczęście. Patologia to by wszystkim porozdawała swoje dzieci, a jakie oczy robią z zazdrości jak widzą coś u kogoś.

Gość gość
Coś się biedocie nie podoba? :D nie podoba się - wypad. Żyje tak jak chce i robi to, co daje jej szczęście. Patologia to by wszystkim porozdawała swoje dzieci, a jakie oczy robią z zazdrości jak widzą coś u kogoś.

Gość bogaty młodzian
Strasznie c*****e prowo jakiegoś proleta. :D

Gość gość
LV jest przereklamowane, Chanel to jest to! Polecam koleżanko, no chyba że cię nie stać... :P