Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty porod

Faceci co sadzicie o modzie na rodzinne porody

Polecane posty

Gość a mi szkoda
kurczę, jednym to potrzebne (obecność męża); innym nie; facet, jeden drugim, też się mógł zorientować, komu to dziecko robi;) fajnie po prostu jak ludzie ze sobą rozmawiają o przyszłośc***planach, o tym, jak się widzi świat, jakie się ma potrzeby; jakieś tematy, jak - posiadanie dzieci, czy by się chciało być przy porodzie swojej żony, czy ma się potrzebę, żeby mąż wtedy trzymał za rękę, czy jako facet - dopuszcza się w ogóle taką możliwość - no to chyba trzeba po prostu między sobą uzgodnić jakoś... najlepiej, zanim jeszcze dojdzie do poczęcia ;) i tu nie ma co szukać jakichś generalnych reguł i zaleceń, jednego dobrego rozwiązania... jak się para dogada, tak sobie będzie miała - i nie ma tu jednego mądrego :)

Gość gość
moim zdanem to bez sensu , nie zamierzam w tym uczestniczyć

Gość a mi szkoda
pewnie, faceci mają prawo do tego, żeby nie chcieć w tym uczestniczyć, mieć opory, niechęci, itd; natomiast ja, jako kobieta, która uważa, że ma takie a nie inne potrzeby - po prostu facetowi, co nie chce być przy porodzie nie pozwoliłabym sobie dziecka zrobić;) i to jest chyba jakieś najprostsze rozwiązanie; żeby mieć te dzieci z kimś, z kim się zgadzamy w ważnych sprawach :)