Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość somebody91

jak skutecznie schudnąć

Polecane posty

Gość somebody91

Witam! Chciałabym zrzucić parę kilo, jednakże ze względu na moja wadę wzroku (-3,75) okulistka zabronila mi sie przemeczac: nawet biegac i robic brzuszki ;( a do sportu nic nie mam.. Teraz jestem w d***e. Po swietach i sylwku przybralam na wadze i teraz nie wiem jak schudnąć. Pomóżcie, proszę. Z gory dziekuje ;)

Gość gość
skop ogródek i się wysraj

Gość somebody91
A jakies inteligentniejsze odpowiedzi? Te na poziomie gimnazjum mnie nie interesuja. Ucz sie dziecko lepiej zamiast siedziec w internetach.

Gość gość
dieta MŻ, każdy ją zna :)

70% sukcesu to dieta, mniej tlustych, niezdrowych rzeczy. 30% cwiczenia dziennie 15 min np. skakanka lub cwiczenia na youtube ci nie zaszkodza.. to znow nie taki dlugi i ciezki wysilek. a teraz jest zima to na lodowisko chodzic mozesz ;)

Gość gość
wylicz sobie zapotrzebowanie kaloryczne, sa gotowe kalkulatory w necie. odejmij od tego ok. 15 %, i jedz to podzielone na 5- 6 posilków, w równych odstepach czasu. Dla wiekszosci osób to dieta ok. 1500-1700 kcal, dla b otyłych ok. 2000 kcal...powinnas chudnac ok. 2 kilo na mc. To chyba jedyna skuteczna dieta. Ruszac sie dodatkowo nie trzeba wcale

Gość gość
Tez chce schudnac.Na poczatek zrezygnowalam ze slodyczy.