Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

objawy na okres czy ciążę

Polecane posty

Gość gość

witam. jutro powinnam dostać okres (co 36 dni mam), a nie czuje jej żadnych objawów, tzn zawszs już tydZień przed bolał mnie brZuch i piersi tak ze wytrzymać nie moglam, a teraz tylko od czasu do czasu zaboli na chwilke brZuch i nie bola piersi tylko sutki i są wrazliwsze. dodam że kochalam się 25,26 grudnia oraz 1 stycznia. czy mogę byc w ciazy czy mogą się tak zmienic te objawy przed okresem?

Gość gość
napisz jutro czy dostałaś okres, ew. zrób test, my nie wróżki.

Gość gość
ją wiem, test planuje zrobić w tym tyg. mam nadzieję że nie dostanę. tak wgl to ostatni okres miałam 3 listopada a w grudniu nic, ale robiłam testy i nic, więc mam nadzieję że później zaszlam w ciążę, czy to wgl możliwe że nie miało się tamtego okresu a pozniej by się zaczlo w ciążę tak jak w moim wypadku 25,26.12 lub 1.01.?

Gość gość
jestem w identycznej sytuacji,jutro robię test :P

Gość gość
to daj znać co Ci wyszlo, ją chce poczekać do czwartku chociaż i wtedy zrobię.

Gość gość
To jak możesz być przed okresem skoro nie masz go od 2 mcy? Idiotyczne. Masz zaburzenia hormonalne a to utrudnia zajście w ciąże.

Gość gość
no bo nie miałam w grudniu, a teraz w styczniu wypadałoby mi się dzisiaj mam dostać.

Gość gość
okresu nadał nie mam. czy jest to możliwe że jak nie miałam okresu w grudniu to było przypadkowe albo sie coś przesunelo a dopiero później mogłam zajść (25,26.12 lub 1.01) i teraz ten okres mi się spóźnia z powodu ciąży?

Gość gość
Dlaczego masz miesiączki co 36 dni? To strasznie długie cykle. Leczysz się? Bo ja martwiłabym sie o swój organizm. Z jednej strony to fajne, ale z drugiej to objawa choroby. W tym momencie to idx już po test ciążowy.

Gość Marcelina123123
Ja na Twoim miejscu nie robila bym testu tylko od razu poszla do ginekologa.. Albo da Ci luteine na wywolanie @,albo stwierci ciaze. U kazdej kobiety sa inne objawy.. Ja np. piewsze 3 miesiace czulam sie,ze zaraz dostane @. Zmierz temperature pod jezykiem,albo w pochwie. Zaobsersuj sluz. Tyle mozna C***oradzic przeciez telepatycznie Cie nie zbadam..

Gość gość
Hahah :D tak tak a co jej da zmierzenie temperatury skoro nie mierzy wcale :) Ja nie dość że dostałam "okresu" będąc w ciąży to po tym krwawieniu temperatura spadła ale tylko trochę a w jakimś 6 tyg już było 36.6 36.7 więc tempka jej nie powie o ciąży bo każda ma inaczej tak samo jak z tym śluzem biały jest w ciąży jak i w dni niepłodne.Tylko test albo ginekolog

Gość gość
nie martwilam sie jakos tymi cyklami. ale teraz zaczynam dzisiaj albo jutro zrobię test, obojętnie co wykaze to pójdę do gin, tylko jeszcze nigdy nie byłam, troche się.boję i wstydzę. kiedy mam dostac okres to tydzień przed boli mnie brzuch, a teraz czasem tak zaboli i bardziej jajnik, i piersi nie bola całe tylko sutki i jak scisne. jeszcze takie pytanie czy.na okres mogą sie zmienić objawy?

Gość gość
Nigdy nie byłas u ginekologa? Mimo że współżyjesz? dziwne to... Ile masz lat?

Gość gość
ja mam dostać okres 18.01 też sypiam z mężem bez zabezpieczenia ale nie nakręcam się , jak cos zrobie test. A wy dajcie znać jakie wyniki

Gość gość
za miesiąc 20 lat bede miała.