Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwodnik4

leki na uspokojenie

Polecane posty

Gość rozwodnik4

Zostałem porzucony, o powodach nie będę pisać. Kocham żonę i dziecko nadal bardzo mocno. Z dzieckiem widywać się mogę. Ale jest to na tyle świeże że ręce mi się trzęsą, wyć się chce do tego straszne bule brzucha bo jeść nie mogę. Potrzebuję jakieś tabletki na uspokojenie. Coś co na prawdę mnie wyhamuje ale nie zrobi ze mnie leniwca co nie będzie chciał zejść ze swojej gałęzi. Musze opanować ta nerwicę. Błagam o jakieś wskazówki

Gość gość
Na początek polecam Valused,nie otumania,nie przeszkadza w prowadzeniu pojazdów i naprawde skutecznie wycisza. Choc jestem kobieta to tylko Ci dodam ze badz egoistą,są ludzie ktorzy nie zasługują na naszą miłośc****oświęcenie. Dziecko jak dorosnie będzie myślec podobnie do mamusi. Pozdr

Gość rozwodnik4
Z opisu to to co mi trzeba. Dzięki jutro kupie. Niestety za mocno je kocham. Może kiedyś z żoną mi troche minie ale dla córki zawsze będe jaka by nie była. jeszcze raz dzięki

Gość gość
Chłopie,uwierz naprawde nie warto.Zostaniesz wrakiem człowieka a baba bedzie dumna ze bez niej jestes schorowanym dziadem.Przez nerwy nie trudno zapaść na chorobę jelit.Stres moze spowodowac wiele innych objawów.Niejeden przez miłoścć skonczył w ziemi badz w pierdlu.

Gość rozwodnik4
Może leki sprawią że prędzej ochłonę. Nowy rok sprawił że zostałem bez pieniędzy (tylko ja robiłem i kasę dawałem na rodzinę), bez pracy, i bez rodziny ciężko będzie się pozbierać. Muszę się w ten czy inny sposób znieczulić bo już czuje że mi odbija.

Gość gość
dobry jest walidol,kozlek lekarski,melisa.Znajdz sobie jakies hobby,rozwijaj sie duchowo,itp.rob cos co Cie interesuje,a czas goi rany..dobrze jest miec jakis swoj punkt odniesienia

Gość gość
duzo ludzi jest w podobnej sytuacji,bylo lub bedzie.Poradzisz sobie.