Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz janusz janusz

Postawiłem krzyżyk na swojej żonie oraz naszych dzieciach

Polecane posty

Gość janusz janusz janusz

Żona okazało się że ma od pewnego czasu kochanka, wydaje na niego moje zarobione pieniądze w dodatku przychodzi pijana do domu i od 3 lat nie miałem przy niej dobrego seksu. Syn okazał się gejem. Córka zaszła w ciąże ze zwykłym śmieciem, teraz siedzi z matką i razem piją. Postawiłem na nich wszystkich krzyżyk oraz postanowiłem odebrać córce prawa rodzicielskie. Sam wychowam swojego wnuka, wychowam go na prawdziwego faceta a nie na pedała. Z żoną od 3 lat nie uprawialiśmy seksu, sądzę że jeszcze mogę znaleźć sobie kobietę z którą ułoże sobie życie a moja żona już do niczego, podobnie jak dzieci a wnuk jest moją jedyną nadzieją. Z żoną zamierzam wziąć rozwód.

Gość gość
Stary chłop i aż wstyd :P Seksu mu się zachciewa na stare lata :P I jeszcze pragnie małe dziecko wychowywać Zdajesz sobie sprawę że zrobisz krzywdę własnej córce zabierając jej syna???

Gość gość
a co ty tu robisz?do domu łajzo,szlajasz sie po forach,już!!!

Gość AntonioBanderas
Dobrze robisz.

Gość gość
Skopałeś życie swojej żonie, synowi i córce. Chcesz teraz to samo zrobić swojemu wnukowi?

Gość gość
Dobrze zrobiłeś, jeszcze znajdziesz fajną kobiete życie jest krótkie i nie marnuj ani chwili na zmartwienia tylko ruszaj w świat! ;) czasem warto coś zmienić żeby było lepiej. POWODZENIA

Gość gość
Tylko po co mu jeszcze wnuk na wychowanie????

Gość gość
Bardzo dobrze robisz!

Gość gość
Spróbuj pomóc swojej córce.Chcesz jej odebrać synka tylko dlatego żeby nie czuć się samotnie.Zrobisz temu dziecku największą krzywdę.Ile te dziecko ma lat? Może twoja córka sobie nie radzi z problemami? Pomóż jej wychować dziecko ale nigdy nie odbieraj.Nie zastąpisz jemu matki. Skoro nie współżyłeś z żoną przez 3 lata bo być może nie miałeś czasu więc się dziwisz że kogoś sobie znalazła. Syn jak widać nie miał wzoru że trzeba kochać kobietę i się o nią troszczyć.

Gość gość
Oj janusz przerąbane masz.

Gość gość
"Sam wychowam swojego wnuka, wychowam go na prawdziwego faceta a nie na pedała. " ale Ty już jednego pedała i puszczalską wychowałeś :P więc lepiej nie bierz się za wychowywanie wnuka :P

Gość gość
Prowo.idź na geje

Gość gość
Dokładnie.Dzieci to nie króliki doświadczalne.... wychowałeś pedała to myślisz że teraz Ci się uda wychować na normalnego chłopaka. Pokazując mu miłość jednej osoby tzn. miłość mężczyzny tylko, bo nie wiadomo czy będziesz miał kolejną kobietę. I sądzisz że nowa partnerka zaakceptuje twój wybór?

Gość gość
Sądzisz że dziadziuś mu zastąpi mamę i tatę ? Przecież dziecko będzie się wstydziło takiej sytuacji?Na wywiadówkę przyjdzie dziadziuś.Będziesz miał w ogóle czas na to? Dla żony chyba nawet czasu nie miałeś....

Gość gość
Pedałem się człowiek rodzi a nie staje, homoseksualizm jest w genach :P :P, skąd wiesz że twój wnuk nie odziedziczył tych genów :P

Gość gość
właśnie może autor też jest gejem, dlatego żone bzykał od niechcenia aż sama z rozpaczy znalazła sobie prawdziwego faceta :P