Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amama95

Mlode ciezarne Kobietki

Polecane posty

Gość amama95

Witam wszystkie mlode kobietki ktore spodziewaja sie dziecka ;] Ja mam 18 lat i na poczatku maja urodze swoja pierwsza coreczke . Ciesze sie z tego bo macierzynstwo to moje marzenie . Z chlopakiem juz dlugo jestesmy razem . Mamy wszystko czego nam potrzeba . Wlasne mieszkanie , oboje mamy dobra stala prace i wsparcie bliskich . Kobietki ktore chca sie podzelic swoimi emocjami zwiazanymi z ciaza i macierzynstwem zapraszam tutaj ;]

Gość karmelki truskawkowe
jestem kierowca ciezarowki 🖐️

Gość gość
Dobrą stałą pracę w wieku 18 l. :)

Gość gość
chyba ze w firmie tatusia....

Gość gość
ta jestem na zastepstwo innej pani ktora jest w ciazy. teraz jak powiem szefowi ze jestem w ciazy to mnie wywala, maż zarabia niewiele a rodzice mnie udusza bo studia w trakcie...;/ eh tak cudownie a mam nie 18 a 23lata

Gość amama95
Niestety Taty nie widziałam juz 8 lat . A poza tym u mnie w domu nie było dobrej sytuacji ..

Gość Paula262
ja mam prawie 20 lat a termin mam na 29 kwietnia co komplikuje mi trochę sprawę bo 5 maja matura xD

Gość gość
Dziewczyny nie przejmujcie się tymi docinkami. Ja urodziłam zaraz po 20 urodzinach :) Ile ja się nasłuchałam, że gówniara bez wykształcenia ( byłam na 1 roku) facet też gówniarz ( rówieśnik :p ) i wbrew opinii otoczenia nadal jesteśmy razem. Mineło 8lat kochamy się mamy cudowne dziecko wykształcenie- gdyż dziecko nie przeszkodziło nam w niczym, a zmotywowało by dać z siebie więcej. Będzie dobrze!