Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina007

Dziwny facet

Polecane posty

Gość malina007

Witajcie. Piszę, bo nie umiem sobie z czymś poradzić. Rok temu poznałam pewnego faceta (Kamila). Bardzo dobrze nam się rozmawiało, pisało, itd. Wtedy byłam jeszcze zaręczona i nie w głowie były mi jakieś romanse, więc brałam Go zupełnie na dystans. Z czasem, gdy okazało się, że mój narzeczony zdradzał mnie na boku i przeżywaliśmy kryzys moje rozmowy z Kamilem stały się coraz dłuższe i coraz bardziej wciągające...Można powiedzieć, że byliśmy idealnie dopasowani intelektualnie i w ogóle. Zaręczyny zerwałam, bo stwierdziłam, że nie ma sensu już dłużej tego ciągnąć, skoro On już przed ślubem mnie zdradza, a ja sama zaczęłam pasjonować się Kamilem. Poszłam na imprezę, spotkałam tam Kamila-przetańczyliśmy całą noc, było wspaniale, Jego kolega powiedział, że dla Kamila to wszystko jest poważne, na zawsze, że gdy ze mną rozmawia, to cały promienieje i strasznie się wkręcił. Po imprezie przyszliśmy do mnie i trochę nas poniosło, nie doszło do sexu, ale do innych pieszczot, rano było wszystko ok, rozstaliśmy się jak należy, dał mi buziaka i powiedział, że zadzwoni. Nie zrobił tego i mnie najzwyczajniej w świecie OLAŁ. Przestał się odzywać, gdy ja do Niego napisałam, stwierdził, że potrzebuje czasu, że się przestraszył i nie wiedział, że to jest dla mnie wszystko na poważnie. Wiem, napiszecie, że chciał mnie wykorzystać, ale jest mi to naprawdę ciężko pojąć...jestem załamana, bo bardzo mi na Nim zależy.

Gość gość
Cześć, tu twój byłby. Zdradziłem cię, bo wiedziałem, że piszesz z Kamilem. Kamil, to mój kolega.

Gość kuba35on
wylecz się z niego tak jak ja wyleczyłem się z uczucia do pewnej dziewczyny

Gość Kamilekk
Twój eks, to mój kolega. Miałem cię tylko poderwać. Chciał się z tobą ożenić, ale nie był ciebie pewien. Więc zrobiliśmy mały podszyw. Dlatego do niczego więcej nie doszło.

Gość gość
z jakiego miasta jest ten Kamil?

Gość gość
dla niego pewnie sprawy zaczęły przybierać za szybkie tępo. Daj mu trochę czasu a napewno się odezwie.:-)

Gość malina007
Mam cichą nadzieję, że się odezwie. Smutno mi bez Niego, bez wiadomości od Niego, bez naszych spotkań, smsów. Trzeba przeczekać