Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peoblemy w zwiazku

problemy w zwiazku

Polecane posty

Gość peoblemy w zwiazku

Witam. Mam 19 lat moj chlopak ma 23 lata. Chodzimy ze soba 4 lata. Bylismy ze soba bardzo szczesliwi. Zaczelismy wspolzyc gdy mialam 17 lat bylam jego pierwsza a takze on byl tez moim pierwszym. Jedynym naszym problemem od zawsze byli moi rodzice. Nie lubia sie z moim chlopakiem kluca sie z nim o byle co. W dodatku planuja nam przyszlosc juz zaplanowali nam szkoly prace cale moje zycie jest juz pprzez nich zaplanowane. Ja wien ze chca tylko dobrze ale przesadzaja. Moj chlopak tego juz nie wytrzymuje wedlug mnie nie ma co sie denerwowac oni pogadaja a ja sie nic nie odezwe a i tak zrobie swoje. No ale on chce zebym sie do niego i jego rodzicow przepriwadzila zeby miec z glowy moixh rodzicow ale ja nie chce no bo jestem w 4 klasoe technikum i przede mna matura no i bede sie krempowac u niego. A on tego nie moze zrozumiec. Wczoraj powiedzial albo sie do niego przeprowadze albo z nami koniec bo on nie wytrzymuje z rodzicami. Przestalam sie do niego odzywac no i wieczorem mnie przeprosil no i zaczelismy sie kochac no ale dzi znowu wrocil do tego samego. Czuje ze wczoraj chodzilo mu tylko o seks i wogole czuje sie ostanio gdyby mu na mnie nie zalezalo. Nie wiem sama co mam myslec. Kocham go nie chce sie z nim rozstawac

Gość gość
głupia jesteś ale masz prawo w końcu dziecko. po czterech latach nie może chodzić o seks bo ten staje się nudny po roku. on cię kocha ale nie wytrzymuje, a ty zamiast go wspierać doszukujesz się problemów i szukasz rady na forum. to tyle o twojej głupocie, teraz o jego. jaki normalny facet wymusza na kobiecie wyprowadzkę w klasie maturalnej? nawet gdybyś była mega dojrzała, a nie jesteś, to ciągle jest to trudny ale i ważny okres w życiu. kocha cię? niech zaczeka do pieprzonych studiów i zamiesza z tobą.