Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie sa stanowiska pracy w wielkich hotelach

Polecane posty

Gość gość

Witam mam takie moze i glupie pytanie ale dla mnie wazne mianowicie mozliwe ze bede miala mozliwosc pracowac w hotelu nie takim zwyklym lecz bardzo rozbudowanym ze wszystkim w srodku zaczynajac od basenow konczac na roznego rodzaju atrakcjach sportowych. Moje pytanie brzmi jakie sa luzne stanowiska pracy w hotelu chodzi mi o cos typu wydawanie jakis kluczykow badz no sama nie wiem nawet o co bo nie mam pojecia jakie sa stanowiska pracy wiadomo recepcja sprzataczki kelnerzy a reszta pracownikow co robi? :D glupie pytanie wiem ale jakby sie ktos was spytal na jakim stanowisku byscie chcieli pracowac chodzi mi naprawde o takie luzne stanowisko niestresujace to co byscie powiedzieli co byscie wybrali?? ktos pomoze i wie co w hotelu sie jeszcze robi

Gość gość
Ojjj pytam powaznie ktos pomoze w takich hotelach pracuje po 150 200 osob

Gość gość
Nie pytam o stroj tylko o luzne stanowiska pracy

Gość gość
bravo bravo widze niby proste pytanie a im wam sprawia trudnosc

Gość gość
Jasne, masz możliwość pracy w hotelu i nie wiesz na jakim stanowisku? Brawo :)

Gość gość
I wlasnie o to chodzi jezeli zapytaja mnie na jakim stanowisku bym chciala pracowac to nawet nie bardzo wiem jakie sa stanowiska w takich hotelach nie mowiac o tych podstawowych

Gość gość
i napisalam ze mozliwe ze bede miala mozliwosc a nie ze na sto procent bede miala mozliwosc ale to nie wazne poprostu interesuje mnie przy czym fajnie jest pracowac w recepcji bym np nie chciala za duza odpowiedzialnosc do tego jezyk trzeba znac bardzo dobrze

Gość gość
jak sie zapytaja to mow, ze chcesz zostac managerem hotelu, a co!

Gość gość
No ją się nie spotkałam z takimi luźntymi stanowiskami jak piszesz a od 10 lat pracuję w hotelach, jest masazysta, kosmetyczka osoba od spa, fitness czy co tam jeszcze jest i oni dbają o czystość na swoim miejscu pracy+ wydawanie kluczyków i inne sprawy organizacyjne, czasem jest osoba która zajmuje się ustalaniem godzin zajęć, przyjmowaniem rezerwacji na zabiegi itd ale to często też robi recepcja ( w takich.dużych kompleksach jest kilka recepcji). Pierwszy też słyszę że.się wymyśla dla siebie stanowisko pracy, chyba że ma się znajomości z właścicielem czy dyrektorem :P

Gość gość
No dlatego ja wlasnie pytam czy sa jakies takie stanowiska bo ztego co wiem w tym hotelu pracuje ponad 200 osob wiec jakies te stanowiska rozne musza byc pytam z czystej ciekawosci....a znajomosci tak sa stad tez moje pytania bo tak naprawde nawet nie wiem co moglabym robic no ale nic dziekuje za odpowiedz wszystkiego sie dowiem na miejscu ;-)