Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyVaga

Kołyska do robienia brzuszków czy to urządzenie jest skuteczne

Polecane posty

chciałam zapytać ile dziennie trzeba robić takich brzuszków żeby były widoczne efekty. Po porodzie został mi niewielki brzuszek i chciałabym jakoś go "zgubić" czy takie urządzenie mi pomoże czy macie jakieś lepsze sposoby?

Same brzuszki nie wystarczą. Potrzebny jest trening ogólny i ewentualnie dodatkowe ćwiczenia na sam brzuch. Poszukaj na You Tubie.

Gość gość
to co zostało ci na brzuchu to albo tkanka tłuszczowa albo nadmiar skóry na nadmiar skóry tylko operacja a na nadmiar tłuszczu dieta i aeroby nie wiem czemu wszyscy powielają mit że od brzuszków szczupleje brzuch od brzuszków sobie można tylko rozwalić kręgosłup i nadwyrężyć mięśnie karku

Gość gość
300 dziennie i bedzieszmiala efekty

Gość gość
Będziesz miała mięśnie brzucha jak ze stali, nadal pokryte tłuszczem :D

Gość gość
Pytasz czy jednym ciagiem- oczywiscie ze tak! Regularnie, kazdego dnia. Ja cwiczylam jeszcze wiosla, efekty bardzo dobre!z pewnoscia jestem od Ciebie duzoooo starsza.Zycze Ci wytrwalosci, wg mnie to calkiem fajny przyrzad ale nie do tego by sie pohustac dziesiec razy przez miesiac.

Wbrew pozorom ja już taka młoda nie jestem... Zaczełam te ćwiczenia od niedawna najpierw po 50, później 100, wczoraj 200 i w sumie jakoś specjalnie zmęczona nie byłam więc będę robić 300 :-)