Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj tata w swej firmie zatrudnia jakas panie zamiast mnie

Polecane posty

Gość gość

prosilam go by ja zwolnil a zatrudnil mnie a on ze ta kobieta ma dzieci :O czy ja jetem gorsza? a potem sie smieja,ze coreczka tatusia i bierze kase od rodzicow a jak chce uczciwie zarobic to nie dadza mi

Gość gość
dodam,ze do tej kobiety nic nie mam ale jej bachory mi dokuczaja, a mysle,ze przestana mnie obrazac jak zaczne pracowac a ich matka bedzie bezrobotna

Gość gość
to glupota zatrudniac obce baby jak corka bez pracy

Gość maciek234234
mozliwe ze potrafi wyssac pileczke golfowa przez waz ogrodowy. a ty grasz w golfa

Gość gość
a co to za pytanie o golfa jakie to ma znaczenie? nie gram jakby co, moj tata uwaza,ze nie po to mnie mama urodzila i on wydal kupe kasy na edukacje,zebym teraz sprxatala w jego pracy i w dodatku co sobie inni praciwnicy pomysla, a ja skoncze studia za 2 lata, wtedy moge pracowac w zawodzie,a jakbym teraz popracowala jako sprzataczka to nic by sie nie stalo

Gość gość
Chcesz się bogać na czyjejś krzywdzie? Ewentualnie może Cię zatrudnić, ale bez zwalniania bez powodu kobiety z dziećmi!

Gość gość
Ja bym powiedziala "tatusiowi" ze to ze ona robi mu loda to nie powod bys ty byla bezrobotna i jesli cie nie zatrudni to zerwiesz kontakty i powiesz jaka z niej lafirynda. Ewentualnie jesli nie zadziala to wyzywaj bachory jej i ja od zebrakow a ty przynajmniej biedaczka nigdy nie bedziesz. Naucz sie pomiatac ludzmi takiego pokroju pato...

Gość gość
Nie wierzę, że może być tak podłym i udzielać takich rad :(

Gość gość
Dobro i zło powraca więc uważaj co czynisz drugiemu.

Gość gość
Wy to na prawde kupujecie?

Wstydź się! Powinnaś sama najpierw coś osiągnąć, udowodnić że potrafisz pracować, a nie od początku liczyć na tatusia. Ja tak włąśnie robię, choć moja matka bardzo by chciałą żebym pracwała u niej w firmie bo wtedy ona mogłaby odsapnąć, a firma i tak kiedyś będzie moja. Ale nie chcę, wolę najpierw udowodnić sobie że sama potrafię.

Gość gość
czy ja jestem zla? niby dlaczego? bo chce pracować? bo jakies obce osoby nazywają mnie pasożytem, a dokładnie dzieci tej kobiety, szczególnie jej pyskata corka w wieku licealnym chyba, np. szłam sobie a ona stała z takimi dresiarami jak ona sama i mówią o mnie "o taka córeczka tatusia bogacza a taką tanią torbę ma hahah " "no jak ze śmietnika" "może tatuś nie daje pasożytowi hajsu na torby" i co? ja jestem zła?

A nie jesteś? Pisząc coś takiego: "a mysle,ze przestana mnie obrazac jak zaczne pracowac a ich matka bedzie bezrobotna" Nie, nie jesteś zła, jesteś cudowna :P

Gość gość
czego mam się wstydzić? w tym kraju prawie każdy dostaje pracę po znajomości, a szczególnie na najwyższych szczeblach władzy, ja sobie coś udawadniać będę po studiach jak już mówiłam, bo teraz chcę studiować i się uczyć, a zamiatanie robić po zajęciach do nocy a w nocy się wyspać, u ojca miałabym elastyczne godziny

Gość gość
ale może to im da do myślenia, ja mimo pieniędzy nie jestem jakaś bogaczka, oszczędzam, daje na chore dzieci, na pieski, a one ? nie zarabiają a mają pieniądze na alkohol, papierosy, nie wiem czy ich matka wie, że te dziec***alą:/

Gość gość
Niestety przy pomysłach naszych rządzących na poprawę obecnej sytuacji w zatrudnieniu na terenie kraju takich idiotycznych prowokacji zacznie przybywać a pewnego dnia ktoś założy taki temat na poważnie.

Gość gość
a nie przyszło ci do głowy,że ojciec robi to świadomie i ma ku temu powody,raz może nie jesteś zbyt ambitna i pracowita i ojciec wstydziłby się przed pracownikami,a po drugie iść do pracy do ojca z premedytacją po znajomości to nikt wobec ciebie nie byłby szczery ani z tobą współpracować,a ojciec straciłby autorytet,bo co innego gdybyś miała naprawdę ambicje i głowę na karku,ale gdyby tak było nie pisałabyś tu swoich dąsów na ojca.

Gość gość
akurat jestem bardzo ambitna, a co do sprzątania, już od dziecka miałam idealny porządek w pokoju i jak ludzie przychodzili to pytali rodziców czy mają sprzątaczkę czy to może moja mama ciągle chodzi i sprząta, a to ja tak porządkowałam, a nawet lubiłam zmywać, układać talerze,prać itp. bo nie cierpię brudu i bałaganu, powiedziałam,że będę chciała tak pracować w liceum, a mój tata "zajmij się lepiej nauką" no i już tą kobietę zatrudnił.