Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia8

Kłopot z prezentem ślubnym

Polecane posty

Zastawiam sie nad tym jaki wybrac prezent slubny zeby nam goscie dali i jaki ulozyc do tego wierszyk bo ogolnie chodzi mi o to ze bardzo byśmy chcieli z narzeczonym dostac wino pieniadze i jakis praktyczny prezent ktory bedzie nam przypominal o naszym slubie ale to ma nie by prezent typu AGD komplet poscieli reczniki sztućce itd bo to moge sobie sama kupić tylko chodzi mi o jakas naprawde wspaniala pamiątek ze slubu np czytalam na srtonie siedemmorz i tam oferuja naprawde super prezenty slubne jest to ksiazka napisana na podstawie zebranych informacji o parze mlodej i oni pisza o nich książkę naprawde z a j e b i s t y prezent mi to sie to strasznie podoba i taka ksiazke bym chciala dostac chociaz jedna jako prezent slubny i oczywiscie wino i pieniadze i wlasnie w tej kwesti chcialam sie was poradzic czy do tych prezentow slubnych mamy zrobic osobna liste prezentow slubnych i dac goscia co sobie wybralismy a prośbę o wino i pieniadze napisać w zaproszeniu jak to wszystko zorganizowac prosze was pomóżcie

Gość gość
Jasne,napisz w każdym zaproszeniu co kto ma kupic i masz problem z glowy a potem nie zdziw się ze większość cie oleje i defakto da ci wlasnie cos innego....jak chcesz mieć prezenty trafione to po prostu podpowiedz ze wolisz kase i sama kupisz to co zechcesz.A może kogos nie będzie stać na dany prezent?tego nie bierzesz pod uwagę?

Gość gość
ja bym się lekko wqrwił gdybym w zaproszeniu dostal sugerowana liste prezentów i olał Twe wesele

Gość gość
haha najlepiej wogóle napisz w jakim sklepie co ma być kupione i za ile i kolor i markę..Ty masz zawsze takie j e b n i ę t e problemy

Gość gość
nie przesadzaj. za duzo bys chciala. albo sie daje pieniadze i wino, totka czy co tam kto chce w zamian za kwiaty, albo prezenty zamiast pieniedzy. i co ludziom powiesz? "kupcie mi ksiązke bo widzialam taka zaj ebi sta" mozesz co najwyzej jakas koleznake naprowadzic na temat, ze widzialas ze ci sie starsznie podoba, moze ci kupi. bo w sumie to ci chyba glównie o ta ksiazke chodzi.

Gość gość
gość wyzej smieje sie zeby autorka zrobila liste co gdzie maja kupic? a wiesz ze w belgii tak sie wlasnie robi kiedy dziecko sie urodzi? wieszaja liste w danym sklepie z rzeczami ktore chciali by dostac lub co potrzebuja i wysylaja powiadomienie o narodzinach znajomym. oni- jesli cha- ida do tego sklepu kupuja co im tam pasuje z tej listy, wykreslaja rzecz i wreczaja dziecku. nie wiem jak jest ze slubami. byc moze tak samo. nie uwazam zeby to byl glupi pomysl z tymi narodzinami.

Gość gość
do gość powyżej Ale blagam nie mieszaj slubu z narodzinami!!! Autorka od jakiegoś czasu wymysla p..o..p**************************e tematy i robi z tego ogromny problem Dziunia ty na jakims haju jesteś?

Gość gość
Ja bym nieśmiało sugerowała, aby na tej liście pod pozycją nr 1 znalazł się słownik ortograficzny.