Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak napisać podanie o pracę bez konkretnego stanowiska

Polecane posty

Gość gość

Chcę złożyć swoją aplikację do pewnej firmy, mimo, że aktualnie nie są prowadzone żadne rekrutacje. Problem w tym, że nie wiem jakie wpisać stanowisko... czy ktoś ma wzór takiego podania??

Gość gość
nie ma żadnych podań pisało się coś takiego dawno temu :-) jak już to jest aplikacja a więc CV plus List motywacyjny jeżeli nie szukasz na konkretne stanowisko to po prostu opisz co umiesz itd. i jakie stanowiska Ciebie interesują. Ale najlepszy efekt przyniosłaby konkretna propozycja odnośnie stanowiska na jakim chcesz pracowac wtedy oni widzą że wiesz czego chcesz i masz dla nich konkretną propozycje.

To nie podanie o pracę, tylko list intencyjny. Tzn. musisz napisać, że jesteś zainteresowana tą konkretną firmą i dlaczego tą. Co możesz dać z siebie i dlaczego chcesz u nich pracować. Dołączasz do tego CV i czekasz. :) Oprócz tego, jeśli mają swoją stronę www warto tam sprawdzać, czy akurat nie rekrutują, albo czy nie możesz się wpisać do ich bazy. Ponad to, możesz poczytać, na czym zależy pracodawcom jeśli chodzi o pracownika na blogu tomastest.eu, jest tam kilka przydatnych tematów z tej dziedziny. Próbowałam Ci napisać próbkę takiego listu, ale program nie chce go przepuścić i zaznacza jako spam :( Ale, mam nadzieję, że z grubsza wyjaśniłam o co chodzi. Powodzenia

Gość goscasdqwe
Nie da się czegoś takiego napisać. Podanie o pracę piszesz dla konkretnego pracodawcy i konkretnego stanowiska. przecież nie napiszesz że możesz być sekretarką a jak będzie wolne miejsce to mogę też być kierowcą...