Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsze dziecko

Polecane posty

Gość gość

czy w ciąży stosowaliście probiotyki, dają one cos w ogóle??? trochę kasy mi szkoda... jak tak to jakie, jak nie to dlaczego? czekam na wasze opinie na ten temat. Dodam ze to moje pierwsze dziecko.

Gość gość
stosowanie proboityków w ciązy zmniejsza alergie u dzieci, jest to udowodnione ale ja tego nie bralam, ponieważ jeszcze o tym nie słyszałam. Za to przez całą ciążę łykałam tran i muszę powiedziec że mam mądre dziecko :) ale nie wiem czy to zasluga tranu czy genów ;)

Gość gość
Nie brałam. Córka alergii nie ma.

Gość zalamana mamama
nic nie lykaj, nie faszeruj siebie i dzieciaka chemia od samego poczatku :)) ja jak bylam w ciazy cala ciaze faszerowano mnie zelazem bo niby mi spadlo ale nie na tyle zeby miec anemie i ciagle to nie moglo sie unormowac. przetsalam lykac swinstwo i wszytsko samo podskoczylo do gory. jedz zdrowo i to na co masz ochote bo widocznie tego ty i twoje dziecko potrzebujesz

Gość gość
W 10 tygodniu ciąży miałam grzybicę pochwy, leczenie mnie stresowało, martwiłam się o maluszka. Po leczeniu ginekolog zaproponował mi provag, stosowałam go profilaktycznie do końca ciąży, w tym czasie problemów intymnych już nie miałam. Lekarz tłumaczył mi że zaburzona gospodarka hormonalna w ciąży sprzyja infekcjom intymnym. Myślę że wszystko zależy od kobiety, mi probiotyk pomógł.

Gość gość
ja mam nadżerkę i jestem w ciąży a przy niej to wiadomo infekcje łapie się często i tak się właśnie teraz zaczyna mi dziać. Siostra kazała mi kupić invag dopochwowy, to lek probiotyczny i zastosować na noc. Jej to w ciąży pomagało. Dzisiaj zaczynam z 1 kapsułką, mam nadzieję, że będzie o.k.