Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnessiaAga

Czy pomogłybyście koledze w potrzebie

Polecane posty

Gość gość
Ja uprawiałam seks z kolegą. Nawet nie pamiętam jak to wyszło dokładnie, nie pamiętam naszego pierwszego razu, ale pamiętam, że dbał o mnie, był bardzo czuły, nie robił tego mechanicznie. Bawiliśmy się tak, póki sobie stałych partnerów nie znaleźliśmy. Do dnia dzisiejszego utrzymujemy kontakt. Nawet jego obecna panna o nas wie, spotkaliśmy się we trójkę kilka razy, bardzo w porządku dziewczyna. A między mną i kolegą nie było niczego prócz namiętnego seksu. Dobrze ktoś wyżej napisał: seks koleżeński tak, ale z odpowiednią osobą i odpowiednim nastawieniem.

Gość gość
Ja uprawiałam seks z kolegą. Nawet nie pamiętam jak to wyszło dokładnie, nie pamiętam naszego pierwszego razu, ale pamiętam, że dbał o mnie, był bardzo czuły, nie robił tego mechanicznie. Bawiliśmy się tak, póki sobie stałych partnerów nie znaleźliśmy. Do dnia dzisiejszego utrzymujemy kontakt. Nawet jego obecna panna o nas wie, spotkaliśmy się we trójkę kilka razy, bardzo w porządku dziewczyna. A między mną i kolegą nie było niczego prócz namiętnego seksu. Dobrze ktoś wyżej napisał: seks koleżeński tak, ale z odpowiednią osobą i odpowiednim nastawieniem.

Gość gość
Jak dla mnie to troszkę bezsensu . W moim przypadku sex wiąże się tylko z osobą którą kocham , ale z kolegą dla przyjemności ? oddajesz swoje ciało komuś, ja bym się czuła wykorzystana , twoje ciało nie jest przedmiotem !.

Gość gość102103
No gość ma rację. Ok, seksu nie, ale lodzik? Noż ileż to zachodu wziąć go do buzi, trochę possać, trochę poruszać głową? What's the f****ng big deal? Dla kolegi. Rany, nigdy nie zrozumiem tych bab co potrzebują love i w ogóle.

Ta, to po związki, małżeństwa, rodziny. Wystarczą sami koledzy i koleżanki i heja do przodu, później zmiana kolegów i koleżanek i taki burdel za darmo :))))))))))

Nie burdel. Wpadasz w skrajności. Jesli jestes singlem i masz swoje potrzeby, to chyba lepiej miec układ niz strzelać numery nie wiadomo z kim. Ludzie maja różne poziomy libido. Jedni spokojnie przeżyją bez seksu pol roku, inni nie przetrwają miesiąca.

Gość gość
rokokowa panna - święta racja