Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny i zasadami

Utrata dziewictwa w nastoletnim wieku nie najlepiej swiadczy o klasie dziewczyny

Polecane posty

Gość normalny i zasadami

19 lat ewentualnie jeszcze ujdzie ale poniżej to już patologia,optymalny wiek to 19-23 lata bo to idealny wiek na poznanie partnera. licealistka to jeszcze dziecko Jakbym uslyszal ze stracila dziewctwo na 18stke to bym jej wygarnąl - i olał... dają byle komu a potem ryk na forum - czy on mnie kocha? NIE KOCHA ! gadal tak bo chcial ci wsadzic i tyle ,kiedy sie tego nauczycie

Gość gość
haha :D ja stracilam w wieku 18 lat i co nie zaluje :P nie ma czego,seks jest mega przyjemny i nie ma czego sobie odmawiac,ale oczywiscie robic to z "głowa" i nie z kim popadnie.. A z tym facetem,z ktorym straclam dziewictwo jestem nadal od 4 lat i planujemy slub :)

Gość zamek w Gniewie
maluje chomiki 🖐️

Gość gość
normalny i zasadami pewnie jeszcze nigdy nie z******l

Gość gość
Ja miałam 17 lat dziś mam 28 lat i dalej z tym samym facetem, dzis moim mężem i ojcem mojej córeczki. Więc twoja teza jest z d**y wyssana.

Gość gość
Jesteś bardzo dziecinny. Oceniasz jak gimnazjalista na podstawie lektur i tendencyjnie wybranych przykładów. Weź coś na uspokojenie, zdystansuj się, może trochę zmądrzejesz. Z perspektywy mojego wieku, 38, wiesz jakie ma znaczenie to o czym piszesz? Żadne. (A, ja byłam bliżej trzydziestki gdy miałam pierwszy kontakt z mężczyzną. Został moim mężem i ojcem naszego dziecka. Jesteśmy razem już wiele lat. Ma się to nijak do przeszłości każdego z nas.)

Gość normalny i zasadami
sa wyjatki ,i nie mowcie ze to z milosci bo co takie dziecko 15-17lat czy jeszcze mlodsze:O moze o niej wiedziec,w tym wieku to tylko silna fascynacja,zauroczenie,ciekawosc,namowy chlopaka,nie jest sie gotowym psychicznie do wspolzycia

Gość normalny i zasadami
sex nie jest dla dzieci,normalnej ,dobrze wychowanej dziewczynie z klasa poprostu nie wypada zbyt wczesnie

Gość Pani Pasztetowa
Ja stracilam w wieku 18 lat i nie zaluje :) za 4 miesiace slub z tym samym facetem -

Gość normalny z zasadami
jedno i drugie

Gość normalny z zasadami
we wczesniejszym temacie wypowiedziala sie jedna ktora stracila majac 14:O

Gość normalny z zasadami
w tym wiekszosc to byly jednej sfrustrowanej dziuni ktora wyzywala od prawiczkow:D

Gość gość
Jezeli chlopak wie ze to ta dziewczyna ktora kocha i chce z nia wziac slub to cieszy sie gdy uslyszy ze byl jej pierwszym i tak samo jest u dziewczyny:)

Gość normalny z zasadami
zgadzam sie ale chyba przyznasz ze takie milostki w wieku 15-18lat zazwyczaj szybko sie koncza i malo kiedy slubem?

Wez pod uwagę autorze, że wiele młodych dziewczyn idzie dołóżka z chłopakiem tylko dlatego żeby mu pokazać że go kocha, i żeby jej przypadkiem nie zostawił dla innej gdy ta zacznie z tym zwlekać. Nie oszukujmy się, wielu z Was namawia wręcz takie młaolaty do seksu. Dopiero po fakcie do większości dzieczyn dociera, że chłopak chciał ja tylko wyjkorzystć. No i co taka "bidula" ma zrobić? Człowiek uczy się na błędach.

Gość normalny z zasadami
calkowicie sie zgadzam a dziewczyna powinna wyjsc z zalozenia -jak kocha to poczeka

"Jak kocha to poczeka" - nie sądzę czy to w dzisiejszych czasach się sprawdza. Ale mam nadzieję że istnieja takie wyjątki.

Gość normalny z zasadami
to fakt,wyjatki istnieja ale malo

Gość gość
p**********y prawiczku ile razy ten sam temat

Gość normalny z zasadami
juz jakas wychodzi z zalozenia ze najlepsza obrona jest atak przez agresje jak sie nie ma argumentow

Gość gość
normalny to ty nie jestes

Gość gość
jestes strasznie ograniczona osoba , nie masz swojego zycia ,nie masz dziewczyny siedzisz caly dzien na kafe i piszesz te swoje pseldo zasady zalosny jestes

Gość normalny z zasadami
niby czemu tak uwazasz,moze cos wiecej? wy np nie lubicie tzw roochaczy wiec kazdy ma prawo do oceny postaw,zachowan,moze cos tolerowac lub nie

Gość gość
o matlo znowu ten prawiczek , po co piszesz kolejny raz to samo ?