Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny i zasadami

Utrata dziewictwa w nastoletnim wieku nie najlepiej swiadczy o klasie dziewczyny

Polecane posty

W tych czasach utrata dziewictwa jest właśnie na hmm trendzie .. Niektóre dziewczyny są zbyt naiwne i wierzą że jeśli pójdzie z chłopakiem do łóżka to na zawsze będzie jej , ale rzadko się tak zdarza, aczkolwiek się zdarza ;P są takie co w wieku 14 lat sa i takie co w późniejszym zależy od dziewczyny ale 18-19 lat myślę że na te czasy to i tak dobry wiek .

Gość normalny z zasadami
i chociaz pare wpisow na temat

Gość gość
Prawda prawdą fakty faktami a czemu nikt nie poruszy tematu 15 letnich chlopcow zapladniajacych rownie mlode dziewczyny? Zawsze i wszedzie kobieta jest oskarzana o cale zlo a faceci to co? Kto bzyka te maloletnie?

Gość gość
To faceci sa tym gorszym zlem, kim sa pedofile, g****iciele i inne zboki? To wlasnie faceci, nie pchac sie z choojem do kobiet i bedzie spokoj

Gość gość
a co ten prawik co zaklada te tematy moze o tym wiedziec

Gość gość
No i co że są g****iciele inni też chcą uprawiać seks nie bądź taka egoistka

Gość gość
17:57 inaczej bys gadal gdyby cie ktos na sile w******yl

Gość gość
17,57 jestes dno

Gość gość
prawik:D

W wieku 14 lat to rece opadaja. Niestety masz racje- wiekszosc nastolatkow idzie do lozka byle nie byc gorszym od rowiesnikow , pod wplywa presji nie bedac na ten krok gotowym.

Gość gość
Pomiędzy czternastolatką a osiemnastolatką jest gigantyczna różnica - owszem, obie są jeszcze bardzo młode, ale osiemnastka to już taki wiek, kiedy burza hormonalna się odrobinę uspokaja i nie jesteś przesadnie zbuntowana i przestajesz powolutku myśleć jak dziecko - powolutku, ale stopniowo, choć rzecz jasna są wyjątki ;) dobry wiek na rozpoczęcie współżycia to taki, kiedy autentycznie tego chcesz i masz świadomość, że ze stosunku z drugim człowiekiem może powstać jeszcze trzeci człowiek i wiesz, że nie jest to leciutka sprawa, ani zabawa w dom - wiesz, że chwila przyjemności (i to niekoniecznie twojej, nie oszukujmy się) może cię kosztować całe twoje życie. ja straciłam dziewictwo tuż przed osiemnastką - nie żałuję i nie przejmuję się cudzym zdaniem na temat mojego własnego życia, choć nie ukrywam, że w pewnym sensie nie była to właściwa osoba, z drugiej strony jednak nie była niewłaściwa...jakkolwiek dziwnie to może brzmieć :)

Gość gość
zaraz prawiczek cie oceni przeciez on wszystko wie najlepiej kiedy powinno sie uprawiac sex

Gość Menel 22l
Glupie k***y :classic_cool: :-D:O 😡 :classic_cool:

Gość gość
a niech ocenia, śmiało, długo i namiętnie :D nie mam nic przeciwko byciu ocenianej przez parę literek na monitorze ;) 🖐️

Gość gość
fakt niech ta c***a sobie poklika

Gość Menel 22l
I o to suczo chodzi :classic_cool: :-D:O 😡 :classic_cool:

Gość gość
o gowno menelu

gość Pomiędzy czternastolatką a osiemnastolatką jest gigantyczna różnica - owszem, obie są jeszcze bardzo młode, ale osiemnastka to już taki wiek, kiedy burza hormonalna się odrobinę uspokaja i nie jesteś przesadnie zbuntowana i przestajesz powolutku myśleć jak dziecko - powolutku, ale stopniowo, choć rzecz jasna są wyjątki oczko.gif dobry wiek na rozpoczęcie współżycia to taki, kiedy autentycznie tego chcesz i masz świadomość, że ze stosunku z drugim człowiekiem może powstać jeszcze trzeci człowiek i wiesz, że nie jest to leciutka sprawa, ani zabawa w dom - wiesz, że chwila przyjemności (i to niekoniecznie twojej, nie oszukujmy się) może cię kosztować całe twoje życie. ja straciłam dziewictwo tuż przed osiemnastką - nie żałuję i nie przejmuję się cudzym zdaniem na temat mojego własnego życia, choć nie ukrywam, że w pewnym sensie nie była to właściwa osoba, z drugiej strony jednak nie była niewłaściwa...jakkolwiek dziwnie to może brzmieć usmiech.gif DOBRZE TO UJELAS. JA TEZ STRACILAM DZIEWICTWO PRZED 18TKA: mOZE I MOGLAM POCZEKAC ALE NIE ZALUJE BO STALO SIE TO W STALYM ZWIAZKU I Z KIMS KOGO KOCHALAM.

Gość gość
to naprawde przecie nie ma znaczenia kiedy no tak jest bylo juz na ten temat gadanie na necie ktos sie wypowiedzial tu i tam ale nie wiem co myslec 🌼 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
fajne

Gość normalny z zasadami
juz sie chyba nikt nie wypowie

Gość normalny z zasadami
dziekuje za dyskusje,to ostatni tego typu temat

Gość gość
normalny. Nie zakładaj już tych idiotycznych tematów, bo rzygać się chce... Masz swoje zboczenia i trzymaj się tego. Pozdrawiam

Gość normalny z zasadami
nie uwazam to za zboczenia i bede sie trzymal swoich pogladow

Gość gość
trzymaj sie swojich zacofanych pogladow i spadaj

Gość normalny z zasadami
spadam,dobranoc

Gość normalny z zasadami
jeszcze temat wisi:)

Gość normalny z zasadami
podsumujac to wieszkosc z was uwaza ze 15-17l to odpowiedni wiek na swoj pierwszy raz,brawo!