Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda Grażynka

siostra mojego męża i jej dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość ruda Grażynka

mój mąż ma siostrę. odkąd pamiętam, nawet się ze mną nie witała. oni raczej przez jej zachowanie nie utrzymują kontaktów. mi z tym głupio, bo jakby nie było to przez moją obecność w jego życiu. nigdy nie miała powodu tak mnie ignorować. zawsze mówiłam "cześć", mimo, że nie odpowiadała ; namawiałam męża żeby ją zaprosił na wspólne piwo - chciałam ją poznać, dać odczuć, że ją akceptuję. nie zgadzała się. teraz ona ma dzieci, ja mam dzieci z jej bratem, nawet nie pisze do niego. nie przyjechała do nas na ślub, na swój nas nawet nie zaprosiła. wysłałam kartkę z życzeniami na święta dla jej dzieci-nasze nigdy nie dostały od niej miłego słowa nawet smsem. gdzie jest problem? moja teściowa przy każdej wizycie u nas opowiada co u niej słychać, wspomina coś z okresu ich dzieciństwa, co ma być chyba śmieszną anegdotą... a ja nie wiem jak się wtedy zachować. już nawet nie chce mi się do teściów jeździć na kawę, bo czuję się niekomfortowo. mąż zwraca jej uwagę, żeby dała spokój bo mamy do niej żal po prostu, ale wtedy dostaje opieprz, że jak może tak mówić, skoro to jego siostra?! wtedy mąż się wkurza, pakujemy się i wracamy do domu... aż do następnych odwiedzin. jak mam prawo się zachować?! żeby nie zepsuć kontaktów z teściami, to dziadkowie moich dzieci, ale już nie chcę udawać że nic się nie dzieje - bo ich córka jednak "trochę" mi krwi napsuła.

Gość ruda Grażynka
up

Gość gość
moze jest o cos zazdrosna. Np. o to, ze jej brat jest dobrym mezem, a ona tyle szcescia nie miala.

Gość szeregowy czereśniak
wkurzona bo pewnie odbiłaś jej kochanka

Gość gość
moze zazdrosna o brata, ze wam sie wszystko uklada

Gość Mortadela z taniego sklepu
nieźle