Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziny przedszkolaka

Polecane posty

Gość gość

Moja corka zostal zaproszona na urodziny . Nie wiem co kupic tej dziewczynce wymyslilam ze kupie barbie pelno teraz promocji w marketach . Kiedy zadzwonilam do jej matki potwierdzic obecnosc zapytalam czy ma juz tą konkreta barbie baletnice .Okazalo sie , ze tak i zasugerowala mi abym kupila cos z my little pony ze mam dobrze poszukac to za 50 zl kupie lalke equstiria girl my litle pony . Nosz kuzwa nie stac mnie na nia ,takie lalki to na swieta byly drozsze niz 50 zl. A z reszta myslam wydac gora 30 zl . Nie wiem co robic najlepiej to bym jej tam nie posylala.

Gość gość
no to kup jakiegoś kucyka z my little pony, one kosztuja okolo 30 zł

Gość gość
poszukaj moze na allegro beda tansze, a swoja droga matki teraz maja tupet, ja to bym pewnie powiedziala ze nic nie trzeba kupowac wystarczy przyjsc. wiadomo ze kazdy cos kupi, ale bez jaj, mogla ci jeszcze liste prezentow przedstawic albo zaproponowac koperte

Gość gość
a jak nie to kup malej jakas gre edukacyjna albo puzzle z kucykami.

Gość gość
O kurcze, co za matka, żeby mówić co masz kupić? Moja 3,5 latka była ostatnio u koleżanki na urodzinach, wybrałysmy prezent do 30 zł też, była to jakaś figurka pinxy pets czy coś takiego. Mojej córce się podobało i jej koleżanka też zadowolona z prezentu. Kup to co uważasz, lub niech córka wybierze, ile ma lat?

Gość gość
5 lat maja .Bylam dzisiaj w sklepie i nie ma zadnego konika ponizej 50 zl . Sa takie male po 12 zl szt. ( moja cora tez takie ma) ale ja wiem ktorego ona juz ma. Moze juz ma wszystkie z tej kolekcji?

Gość gość
To poszukaj coś innego, jakieś set shopy czy coś. Może zestaw zoobles? Moja taki ma, 2 figurki, domek i 30zł kosztowało. A córka nie chce sama coś wybrać dla koleżanki? Moja była właśnie u koleżanki która kończyła 5 lat. A może jak nie zabawkę to jakieś książeczki do nauki literek, cyferek? Jakąś grę planszową?

Gość gość
jest mnóstwo zabawke, idź do sklepu i poradź się pani sprzedawczyni co dla dziewczynki, takiej coś oryginalnego, przeciez mogą to być jakieś super flamastry czy coś takiego papierniczego np

Gość gość
A imperaza jest w sali zabaw . Tylko czekam jak moja bedzie mi glowe suszyc ze ona tez chce takie urodziny :( ja nie wiem- kasa i wielki szpan.

Gość gość
może jakąś fajną ramkę na zdjęcia?