Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poleczka123

Wracam do Polski na pol roku czym moge sie zajac

Polecane posty

Gość poleczka123

Witajcie:) Mam 19 lat, od 8 mieszkam w w Angli...zawsze bardzo tesknilam po Polsi i postanowilam za miesiac wziac polroczna przerwe i pojechac do Polski i przekonac sie jak mi tam jest. Prosze o rady na temat czym moglabym sie zajac...czy powinnam szukac tymczasowej pracy czy moze podjac sie jakiegos kursu? Pozdrawiam :)

Gość gość
znajdź starą spacerówkę i zajmij się zbieraniem złomu. W Polsce to jak narazie najbardziej dochodowy interes

Gość lica biało
Nianią możesz być, za 8zł/ godzina. Albo w jakimś dyskoncie możesz się zatrudnić. Jeśli masz prawo jazdy - zostać tramwajarką w łodzi. Korki z angielskiego za 20zł/ godzina.

Gość gość
to w ogole nie jest tak wcale no tak no bylo juz na ten temat gadanie na necie ktos sie wypowiedzial tu i tam ale nie wiem co myslec 🌼 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość poleczka123
Myslalam wlasnie o korepetycjach z Angielskiego...co prawda nie mam pelnych kwalifikacji typu magister filologi jednak skonczylam college, a tam miedzy innymi Literature Angielska wiec wydaje mi sie ze zeby dawac korepeteycje to mi wystarczy :-)