Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile czekac na faceta az dojrzeje

Polecane posty

Gość gość

moja kolezanka ma 38 lat, od 1,5 roku czeka az facet ktorego poznala w koncu dojrzeje....znika co jakis czas na jakis czas, a potem pojawia sie jakby nic, dac mu szanse czy nie?albo umawia sie z nia na grila i wylacza telefon, na drugi dzien dzwoni i opowiada jakas historyjke, teraz po pol rocznej przerwie, on oczywiscie sie nie odzywal, znowu wymyslil ze sie zmienil i ze z nia zamieszka...ja jej mowilam zeby dala sobie spokoj, a ona uwaza ze sie zmienil, o matko czy mezczyzni zmieniaja sie dla kobiet?

Gość gość
Nie. Nie zmieniają się., Mają swoje przyzwyczajenia, które mogą jedynie na pewien czas wyciszyć. I już. A po tym czasie wracają do starych nawyków.

Gość gość
dorośli ludzie się NIE zmieniają. i płeć nie ma tu nic do rzeczy

Gość gość
moja kolezanka byla w zwiazku 10 lat, facet ja zdradzal, czasem reke podniosl, ona od niego uciekla, ale ona nigdy nic pozytecznego nie robila, siedziala w domu, byla zlosliwa, i tylko obgadywala ludzi, nigdy o nikim nic milego nie powiedziala, oczywiscie facet nie mial prawa na nia reke podnosic, ale znalazl sobie kobiete, piękna, inteligetna, dba o siebie, moja kolezanka do niej sie nie umywa, ona jest radca prawnym, ma swoja kancelarie, widzialam jej fotki na naszej klasie, i jestem ciekawa czy sie zmienil skoro ma wartosciowa kobiete, moze..

Gość gość
Dojrzeje. Jak dojrzeje to sam spadnie. Z drzewa. Do fartuszka, koszyczka, czy innego...

Gość gość
ludzie nie zmieniaja swojej osobowosci, jedyne co moga zmienic to np. jakies uzywki