Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia administracja czy warto

Polecane posty

Gość gość

chce zrobic magisterke z administracja, najlepiej sadowej i pozniej znalezc prace w jakmis banku, kancelarii lub gdzies gdzie bede mogla wykorzystac zdobyta wiedze. Czy warto inwestowac w ten kierunek?

Gość gość
podbijam, potrzebuje pomocy

Gość gość
w banku po administracji sadowej? :O w banku sie pracuje po finansach albo matmie

Gość gość
moja znajoma właśnie po administracji pracuje w banku więc dlaczego nie :) właściwie administracja to dośc uniwersalny kierunek, może byc***publiczna i ukierunkowana na firmę, bankowość

Gość Monique88888
gość 17:53- mam kilka znajomych pracujących w banku, jeden chłopak jest po prawie, koleżanka po pedagogice, a inna koleżanka po... kosmetologii. jeszcze jeden znajomy po zarządzaniu

Gość Monique88888
a pracodawcy tylko troche patrzą na studia( patrzą żeby miec to wyższe wykształcenie i to głownie ich interesuje), a poza tym to doswiadczenie, języki, ogólne dobre wrażenie, oczywiscie znajomości jeśli ktos je ma

Gość gość
a czy warto zyc? czy warto to czy tamto ah no nie no buska no bylo juz na ten temat gadanie na necie ktos sie wypowiedzial tu i tam ale nie wiem co myslec 🌼 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
tak, w banku na dobrym stanowisku znajomosc prawa jeszcze jakies stdia podyplomowe zwiazane z bankowoscia chcialabym po administracji dobrze zarabiac ;) nie w urzedzie i na panstwowych posadach

Gość Monique88888
własciwie po każdych studiach można dobrze zarabiać :) tylko trzeba mieć głowę na karku... nie jest powiedziane ,że po finansach np predzej kogos zatrudnią niz po administracji( zreszta nie uważam żeby administracja to był jakiś gorszy kierunek) teraz jest pełno absolwentów i po jednym i drugim więc liczą się inne umiejętności

Gość gość
wiem, doswiadczenie- to mam w roznych branzach- finanse choc nie konczylam takiech studiow. Nieraz widze w ogloszeniach ze szukaja osoby po administracji, prawie lub ekonomi. Takze mysle ze to raczej na plus znajomosc prawa, wiadomo ze to nie jest ta obszerna wiedza jak po prawie ale zawsze cos.

Gość Monique88888
no pewnie, tak jak zreszta pisałam nie przeceniaj tak kierunku studiów bo to wcale tak duzo nie znaczy patrząc na moich znajomych pracujacych w zupełnie innym zawodzie niż sie spodziewali Owszem liczy sie wykształcenie wyższe bo teraz wiele osób je ma i osoba bez niego może mieć problemy ze znalezieniem jakiejś pracy biurowej

Gość gość
chodzi mi dokladnie o administracje wiem ze teraz narobilo sie magistrow i pelne jest ludzi wszedzie ale konkretnie pytanie brzmi o administracj czy ktos studiowal ?

Gość gość
ja studiuje. myślę ,że warto , z tego co slyszę raczej chętnie zatrudniają osoby o administracji