Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta19911991

brak okresu POMOCY

Polecane posty

Gość marta19911991

Witam spoznia mi się okres 14 dni. dwa msc temu przestalam brac tabletki, msc temu spoznil sie 2 dni, lecz teraz spoznia sie juz 14 dzien. bylam u ginekologa, nie widac na usg zebym byla w ciazy lecz na to za szybko. nieregularny okres to wina tabletek, wg lekarza zepsułam cykl, lecz zastanawia mnie bardzo fakt czy moge byc w ciazy. robilam dwa testy. jeden wczoraj po poludniu, 2gi dzisiaj rano, oba negatywne. testy wykonane poprawnie. z chlopakiem zawsze robilismy to w prezerwatywie, nigdy bez, lecz ten niepokoj jest. mam biale sluzy, pobolewalo mnie podbrzusze i w krzyzu, lekko piersi. tak jak zwykle przed okresem. i moje pytanie. czy jest prawdopobdobienstwo ze testy są omylne i jestem w ciazy? czy na tym etapie testy by juz pokazaly ciaze? mozna im wierzyc?

Gość gość
Wybierz sie na badania hcg, bedziesz miala pewnośc. Tu dziewczyny maja i po 60 dni cykle po odstawieniu tabletek. Jedynie ten biały śluz jest dosc zastanawiajacy..zrob badania z krwi u siebie w przychodni, wyniki bedziesz miala po paru h nawet w internecie.

Gość marta19911991
a jak ogólnie z wiarygodnością testów? wykonane byly poprawnie, dosc dlugo po terminie spodziewanej miesiaczki. gdybym byla w tej ciazy to pokazaloby cokolwiek, chociaz leciutki pasek. a nie bylo kompletnie nic

Gość gość
przezywałam ostatnio identyczną sytuację, poszłam do gina, dostałam luteinę pod język na wywołanie miesiączki, po trzech tabletkach okres się pojawił.

Gość gość
Test testowi nierówny. Robilas BOBO TEST? One maja czulosc 10, te normalne 25.

Gość marta19911991
akurat nie bobo test, szczerze nie pamietam nazwy z nerwów, ale byly kupowane w aptece po 12zl za sztuke

Gość marta19911991
quixx bodajże

Gość marta19911991
dodam ze wymiotowałam raz. czesto mi sie zdarzalo zwymiotowac bez powodu, wiec nie wiem do konca jak to interpetowac. A co wy o tym sadzicie?