Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra urodzila ale niechce zeby ja odwiedzila i dziecko

Polecane posty

Gość gość

Niedawno moja siostra urodzila. nie ukrywam mamy slaby kontakt. i chcialam ja odwiedzic zobaczyc malego. ale ona wykreca sie i jak widac niechce zebym przychodzila. przykro mi jest. bo wiem ze jakos innych zaprasza.

Gość gość
a co to jej obowiązek?? jak macie słaby kontakt to co się dziwisz?

Gość gość
ja też nie miałam ochoty, zeby do mnie schodzily się tłumy. mały podrośnie to wtedy sobie pójdziesz, na razie ona moze odpoczywa, delektuje sie dzieckiem... nie ma się co pchać :)

Gość gość
ale spotykam naszych wspolnych znajomych. i pytaja sie o malego. bo one widzialy juz wczesniej. a ja jak zwykle musze sciemniac. bo wsyd sie przyznac ze mamy slaby kontakt i zebbym niewidziala przez tyle czasu dziecka. a maly ma juz prawie 5 tyg.

Gość gość
a jaki mialyscie kontakt wczesniej? interesowalas sie jej ciaza? bo jak nie to sie nie dziwie ze cie nie zaprasza.... ja z moim bratem(przyrodnim co prawda ale siostre tez mam przyrodnia ale mamy swietny kontakt) nie utrzymuje kontaktu wcale - tylko zyczenia na urodziny, swieta...mieszka za granica, on nie dzwoni to ja tez nie. siostra tez za granica a jakos potrafi znalezc czas dla mnie. wiec bez laski, nie czuje potrzeby kontaktowania sie z nim i nie jest mi glupio z tego powodu :P

Gość gość
w sumie ostatni raz byla u mnie na urodzinach mojej corki w maju. a tak to na ulicy sie widzialysmy. tylko czesc i nic wiecej. bo gdzies sie spieszyla.

Gość gość
znowu ty i to w dodatku z takim samym tematem napisz co u ukochanego ktory ma dziecko z nowa zona

Gość gość
jaka znowu ty? jaki ukchany, jaka nowa zona?

Gość gość
Nie dziwie się siostrze. A dlaczego macie słaby kontakt? I nie rozumiem po co ściemniasz znajomym. Powiedz jak jest i już. A z siostrą szczerze porozmawiaj.

Gość gość
ewidentnie jej nie zalezy abysmy poprawily stosunki miedzy nami. kiedys mieszkalysmy blizej siebie to sie widywalsymy. ale nawet nie mamy ze soba za bardzo o czym rozmawiac. i co mam zrobic oduscic jesli ona nie chce?