Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocioł gazowy w bloku

Polecane posty

Gość gość

Witam mamy z mężem możliwość taniego najmu tyle ze jest ogrzewanie gazowe a dokładnie kocioł w piwnicy. Rozliczenie raz na rok. Czy ktoś ma taki kocioł w bloku? Jak to wychodzi rachunkowo?

Gość gość
Fo ,musi uc pokomunisfyc ny kocol kropkaa wieszcaluj mieszenddie bo niiewisz jak k bedzie i?beczom bliznaki wyZej nee moje i? Caluj me w bbo bo mam ro w gdzies rycz mala ryc mas to posswt a ty h*ju ortograffie caluj kiiszczaka g***ozjacie hahaha i?z kraja niey tylko e teligecie:-)

a to zalezy od wielu czynników np czy blok jest ocieplony? które piętro i czy jest to mieszkanie szczytowe? jakie okna są? jaki metraż? czy sąsiedzi ogrzewają mieszkanie? prawda jest taka, że jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz.... ale ogrzewanie gazowe do najtańszych nie należy:)

Gość gość
No właśnie wiem ze nie... Mieszkanie jest na ostatnim piętrze, ma 40 m, okna plastikowe, budynek ocieplony, z tego co wiem sąsiedzi ogrzewaja mieszkania

Gość gość
No no co? G***o .....mysle i zady zaden zwae iezna ortografi jesec niezana niedoo ina i mysli nie p ayciu tylko o u albo rz opciach . Wy gnojki na stutjach macie sie uczyc jak ten oraj z lota wyciagnac a nie jak ,omus nawtykac:-) prawda jes taka ze salin i hitler iewybil calej inteligencji:-) dobrre k***a napsalem? A szukale duze H a cauj mie trampki ortoggrafie i pec dzicz. Na d wile gupie hory na tery . Głupie i ? Jak:-)

Gość gość
Huta? Idz sac bo kuna musslisz ze kak xe wshodu to o a wl sie i go i cauj mi nidam bo kjrwa nimam i? S******lj :-) nipodoba sie cos.? To caluj mie w szenndzi . A ty wszo ortogreficna , a cio nodoba sie cos? Czka czujta sie obż gaa ortografy:-) ?.....l....a całój mie w? D**e hahaha .b.r.r:-) idze idze:-)