Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malachitowa

Którego byście wybrały

Polecane posty

Gość Malachitowa

No 1: Męski typ. Raczej przystojny, ok 180 cm wzrostu, nie najgorzej zbudowany, z męskim zarostem, trochę niedbale rozczochranymi gęstymi włosami i zawadiackim błyskiem w oku. Zdecydowany, trochę niegrzeczny, momentami grubiański. Choć inteligentny, nie jest skomplikowany, wyznaje raczej tradycyjne wartości, chce założyć rodzinę, traktuje swoją kobietę raczej jako matkę potencjalnych dzieci i panią domu niż partnera równego sobie, choć szanuje płeć przeciwną. Najbardziej lubi uprawiać seks, dobrze zjeść, momentami uprawiać ulubione przez siebie sporty. Całkiem lubi ambitne kino i muzykę. Mało rozmawia o uczuciach, zgrywa typowego 'twardziela', choć raz od wielkiego dzwonu potrafi się nieco wzruszyć. Wierny i zasadniczy, budzi zaufanie i dotrzymuje słowa, ale nie potrafi zrozumieć wszystkich babskich rozterek, nie może znieść dyskusji o problemach w związku czy emocjach, co często wywołuje konflikty. Niezależny, wybuchowy, choć nie stosuje agresji, słabo znosi krytykę. Zdarza mu się być marudnym i przyziemnym. Twardo stąpa po ziemi. Zawód to dla niego jedynie źródło pieniędzy. No. 2: Marzycielski romantyk - idealista. Mniej męski typ, nieco niższy, choć z 'ładną' twarzą, łagodniejszą niż typ 1. Budowa ciała dość muskularna, gdyż regularnie ćwiczy. Poświęca się swojej kobiecie bez reszty, pragnie realizować z nią swoje marzenia i plany, zabrać na koniec świata, by tam dożyć później starości w przepięknej scenerii. Potrafi słuchać godzinami głupich babskich analiz i z miłością w oczach przytakiwać, ale ma swoje pasje i zainteresowania. Dużo czyta, całkiem lubi muzykę i kino, choć mniej ambitne niż typ 1. Kobietę traktuje jak równego sobie partnera, choć często wychodzi z inicjatywą i lubi obsypywać ją podarunkami. Nie daje gwarancji wierności, choć zaślepiony miłością potrafi zrobić dla swej wybranki wszystko. Wierzy, że prawdziwa miłość istnieje i uparcie szuka drugiej połówki pomarańczy, choć stara się nikogo nie krzywdzić. Swój zawód traktuje jako pasję i stara się dać z siebie wszystko, by wykonywać go jak najlepiej. Optymistyczny, ale i wrażliwy. Najbardziej lubi spontaniczne podróże, szalone koncerty i romantyczne wieczory we dwoj****ardziej niż miejsca liczą się dla niego ludzie.

Gość gość
Ja mam typ 1. To co napisałas w 100% pasuje do mojego faceta Ja preferuje twardych i mocno stąpających po ziemi mezczyzn, daje mi to poczucie bezpieczenstwa.

Gość gość
Oboje są w porządku. Ale mój były bardziej przypominał numer 2 (tyle, że raczej tępy i książek nie czytał i zainteresowań nie miał), więc wybieram nr 1.

Gość gość
11111111111 2- nie daje gwarancji wierności, czytaj lubi baby, różności, swingowanie..nie dla mnie

Gość ex_debill_znowu_po
naczytałaś się Danielle Steel?;)

Gość Malachitowa
Gwoli wyjaśnienia: autorka posiada typ 1., który doprowadza już ją swoim nieskomplikowaniem i ciągłym sprowadzaniem na ziemię do płaczu... Rozmowy ograniczają się do 'co na obiad? kiedy seks? co w pracy?' Mało komplementuje, przez co jego kobieta pogrąża się w kompleksach, a on w tym czasie spontanicznie jedzie z kumplami na ryby lub właśnie wybiera się na piwo. Jego ulubiona myśl: 'Kobiety zdradzają - kumpel cię nie zdradzi'. Typ 2. Nie daje gwarancji wierności w sensie, że wciąż poszukuje, choć twierdzi, że brzydzi się zdradą. Potrafi żyć w związkach (za sobą ma parę kilkuletnich), jednak wciąż uważa, że szuka tej właściwej. Swoje kobiety zawsze bardzo szanuje, potrafi je dopieścić i dowartościować. Twierdzi, że potrzebuje związku, bo uwielbia się kimś opiekować. Jest spontaniczny i tak zachowuje się w związku - wciąż zaskakuje, podrzuca propozycje spędzania wolnego czasu, ma 1000 pomysłów na minutę.

ten drugi byłby fajny gdyby tak tego swojego romantyzmu nie rozdawał na boki :P

Gość gość
ja wybralabym 1, marzyciel romantyk to wedlug mnie najgorszy typ faceta :O

Taki typy romantyków-poszukiwaczy to zwykle małe, puszczalskie sama-wiesz-co. Ładnie mówią, a w praktyce w głowie pusto jak trzeba zejść na ziemię.

Gość gość
2 odpada, pan wiecznie poszukujący, jak świętego graala- dla takiego żadna kobieta nie będzie odpowiednia, szuka księżniczki, po jaką cholerę zaangażować się, zakochać, pokochać, gdy i tak się mu znudzisz, bo on wiecznie poszukuje, a ty w końcu będziesz dla niego nieodpowiednia i cię zmieni jak rękawiczkę...

Gość gość
Ani 1 ani 2. Nuda.